11 elokuuta 2007

Mistä minulle maksetaan?


Tilille kilahti juuri n. 8 euroa (miinus verot) siitä että tein Meezin (mikä se sitten lieneekään... mutta jokaisella bloginpitäjällä näyttää nykyään olevan omansa). Luulin että minulla olisi tänään vapaapäivä, mutta onneksi satuin aamulla katsomaan työvuorolistaa. Olisi ollut noloa saada soitto rannalle ja kuulla, että pitäisikin olla töissä. Tosin kukakohan sellaisen puhelun olisi soittanut? En tajua, miksi täällä pitää lauantaina olla ketään "vartioimassa", kun koko talossa ei ole ristin sielua.

Yritin ensin laittaa Meezilleni kolapuollon käteen, mutta se muuttui jostain syystä näkymättömäksi. Sitten koetin laittaa sen syömään kakkua, mutta kakunsyöntianimaatio oli liian maaninen ja sisälsi liikaa polvien koukistelua. Pikselikissa ei sopinut hahmolleni lemmikiksi, koska kissansilitysanimaatio näytti liikaa kissan takapuolenkaivamisanimaatiolta (enkä muutenkaan siis pidä eläimistä). "Bootylicious arm candy" -naikkonen puolestaan olisi kustantanut 10 jotain krediittiä, mutta onneksi Jessica Alban (kuvassa) sai ilmaiseksi. Harmi vain että Jessica vaikuttaa kovin ilmeettömältä. Olisiko sitten liikaa Botoxia vai mitä? (Tai ehkä nti Alba on kauhusta kankeana, koska jäämme varmasti ennen pitkää auton alle seisoessamme keskellä Times Squarea.)

Tämä on ollut outo viikko. Tavallaan todella mukava mutta tavallaan hieman raivostuttava. Täyttä nollailua. Jos joutuisin johonkin aivosähkökäyrämittauksiin, koneet varmasti näyttäisivät vain tasaista viivaa.

Olen kyllä ehtinyt kuunnella paljon levyjä, mikä on aina hyvä juttu. Rannalla pystyy rauhassa keskittymään levykokonaisuuksiin, koska ainainen shufflen rämppääminen häiritsisi rentoilua. En ollut kuunnellut The Cranberriesin No Need To Argue -levyä kahdeksaan vuoteen, mutta se paljastuikin oikein mainioksi albumiksi. Yllättäen se myös sopi hyvin rantakuunteluun, vaikka on ehkä maailman epärantamaisin levy. Laitan siitä pian yhden biisin VaKo-sarjaan.

Enää 3,5 tuntia töitä jäljellä. Ja sen jälkeen enää 5 ja 5 ja sitten tämän kesän työt (tai "työt") ovatkin ohi.

4 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

I Can't Be With You on ässä kappale!

Pete P. kirjoitti...

Se koko levy on oikeastaan tosi hyvä. Aika sellainen Smiths-tyylinen. Jotenkin ei ole tullut kuunneltua sitä, koska Dolores O'Riordanin ääni on ehkä vähän rasittava välillä ja biiseistä on päällimmäiseksi jäänyt mieleen Zombie, joka ei oikeastaan edusta sitä levyä yhtään.

The Cranberriesilla on jopa hyviä b-puolia, kannattaa tsekata So Cold In Ireland!

Anonyymi kirjoitti...

tuo näyttää siltä että kähmisit humattua jessica albaa, mutta jees eisevväliä

Pete P. kirjoitti...

Joo, nimenomaan se näyttää jotenkin tosi pahalta. :-(

Kannattaa enemmin katsella Rory Gilmorea! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...