30 elokuuta 2007

Miten tämän unen voi tulkita?

Näin tänään päiväunilla aika hervottoman unen:

Unessa olin nukkumassa päiväunia lapsuudenkotini olohuoneessa. Kuulin, että ulkona leikkii äänekkäitä lapsia ja yhtäkkiä heräsin siihen että kaksi lasta oli juossut sisään taloon. Aloin ärjymään lapsille ja toinen heistä juoksi itkien ulos talosta, mutta toinen pysyi sisällä ja katosi jonnekin.

Pian lapsen isä tuli sisälle paavin kanssa ja alkoi etsiä lastaan. Paavi oli pukeutunut vaaleankultaiseen viittaan ja etsi kadonnutta lasta hyvin tehokkaan näköisesti. En kuitenkaan ollut arvovieraasta innoissani, vaan huusin paaville: "Mitä v***ua sä teet täällä, paavi? Mene helvettiin siitä!" Paavin poistuessa lisäsin kuitenkin kohteliaasti ja jopa hieman toiveikkaan pyytävästi: "Yksityishenkilönä olet kuitenkin aina tervetullut!"

Kun katsoin paavin loittonevan takapihamme yli, huomasin että jostain sivummalta alkoi näkyä koko ajan enemmän ja enemmän saippuakuplia. Yritin vielä huikata paaville: "Paavi, mitä noi on? Onko ne saippuakuplia?" mutta hän ei enää kuullut. Saippuakuplat vain lisääntyivät ja pian niiden keskeltä ilmestyi pihallemme suuri pahvista tehty laivan puolikas, jonka kannella seisoi kaksi köyryselkäistä hahmoa. Tunnistin heidät oitis Jumalaksi ja Jumalan vaimoksi. He näyttivät äärettömän vanhoilta ja seisoivat vaiti oudon, saippuakuplilla toimivan puolikkaan laivansa kannella.

Tässä vaiheessa minun oli pakko herätä, sillä uni alkoi mennä aika pelottavaksi. Mitä tästä nyt voisi tulkita? Ainakin se oli yksi parhaista unista ikinä. Olen erittäin ylpeä siitä, että alitajuntani keksi sellaisen hahmon kuin "Jumalan vaimo". Hän ei esiinny missään kovin usein. Lisäksi se, että käskin paavin painua helvettiin, oli melko hauskaa - vaikkakin hieman töykeää.

Muuta: Tänään illemmalla minua pyydettiin kertomaan "hauska juttu". Onneksi sellaista ei tapahdu usein, sillä "hauskan" jutun kertominen pakotettuna on todella vaikeaa. Onneksi minulla kuitenkin oli yksi juttu. Voin kertoa sen tässä - se oli keskustelu, jonka kävin kaverini kanssa Irlannissa:

- "Mulla on operaattorina Meteor"
- "Mikä on 'Operaatio Meteora'"
- "Mitä? En ole kuullutkaan sellaisesta?"
- "???"

Siinä keskustelussa ei ollut järjen häivää.

MP3: Ben Folds Five - Rockin' The Suburbs [lähde]

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mä haluun niitä aineita mitä sä oot ottanut!!!(todennäköisesti pepsi maxia tai dr. pepperiä) XD XD XD

Pete P. kirjoitti...

Hahah... ööh... ei missään nimessä Maxia. Tosin siitä saattaisi seurata juuri tämänkaltainen myrkytystila tms. :-D

Itse haluaisin edelleen sellaisen laitteen, joka tallentaa unet DVD:lle. Milloin se oikein keksitään?!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, että tänä aamuna sai taas lukea uuden postauksen sun blogista!

Anonyymi kirjoitti...

musta toi "yksityishenkilönä olet kuitenkin aina tervetullut" oli mielenkiintoinen juttu ja tietysti jumalan vaimo. ja ajatteles jos omistaisi laivan joka toimisi saippuakuplilla (kirjoittaessani vaimo kirjoitin ensin laiva ja kirjoittaessani laivan, maailman (eli kuvittele jos omistaisi maailman joka toimisi saippuakuplilla)

sori tässä kommentissa on järvenhiventä yhtä vähän kuin sun unessasi.

olisit nähnyt unesi loppuun asti, olisin halunnut tietää mitä tapahtuu.

Pete P. kirjoitti...

"eli kuvittele jos omistaisi maailman joka toimisi saippuakuplilla"

Se itse asiassa toimii saippuakuplilla. En vain omista sitä. Vielä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...