14 elokuuta 2007

Hänen kuninkaallinen korkeutensa Dr. Pepper Vanilja


Vielä muutama vuosi sitten hieman erikoisempia limonadeja sai Suomessa metsästää kaiken maailman tunneleista ja basaareista. Sittemmin etenkin Behnford'sin ja Kampin keskuksen K-Marketin ansiosta niiden hankkiminen on tullut aiempaa vaivattomammaksi.

Mutta tänään sain huomata, että nyt ollaan päästy jo siihen vaiheeseen, että jopa lähikaupasta on saatavilla niinkin erikoinen kokonaisuus kuin 12-pack vanilja-Dr. Pepperiä! Vanilja-Pepper on ehkä maailman kaunein limsa. Se on väriltään purppuran ja eebenpuun sekoitus ja maultaan täyteläinen, mutta ei kuitenkaan liian makea. Twelvarissa yhden tölkin hinnaksi tuli n. €1,75 mikä ei ole suunnattoman paha verotus tästä limsojen kuninkaallisesta.


Muuta: Kesän viimeiset 5 työtuntia alkoivat puolisen tuntia sitten ja vastaanottotiskin tarjoilut ovat tänään aivan käsittämättömät! Kokoushuoneista oli jäänyt ylimääräisiä lohileipiä, suolalihaleipiä, tuoretta ananasta, omenaa ja kuusi kappaletta erilaisia leivonnaisia. Näiden syöminenhän tulee käymään aivan työstä! Ehe ehe he

MP3: The Jesus And Mary Chain: Some Candy Talking [lähde]

8 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Sun kirjotuksesta päätellen olen jäänyt paitsi jostain lähes jumalaisesta kokemuksesta, kun en ole maistanut Dr Pepperiä, mistään vaniljasta puhumattakaan..

Pete P. kirjoitti...

Et ole maistanut Dr. Pepperiä? (Nyt ei oo mitään hymiötä joka kuvaisi näin järkyttynyttä ilmettä...)

Maista ASAP. Mutta huomaa: se Dr. Pepper joka pullotetaan Suomessa ei ole yhtään samaa tavaraa kuin se muualta tuotu. Tää ei oo mitään snobismia, vaan niissä on ihan oikeesti eroa: Suomessa valmistettu Pepper makeutetaan osaksi jollain light-makeutusaineella, eli se on käytännössä lightia vaikka se ei sano sitä suoraan.

Pete P. kirjoitti...

Eli varo niitä pulloja ja tölkkejä joissa on keltaista raitaa

Pete P. kirjoitti...

Ja, tuli vielä mieleen: sähän oot muuttamassa Euroopan limsa- ja karkkiparatiisiin Brittein saarille! Siellä voit kokea kaiken!

Anonyymi kirjoitti...

brittein sarten tärkein ominaisuus on että ne on euroopan limsa- ja karkkiparatiisi, heh.

enpäs ole minäkään pepperiä maistanut, tosin en juo limua melkein koskaan, mikä voi selittää asiaa, tosin tunnen kyllä pepperfaneja, joten et ole innostuksessasi yksin.

Pete P. kirjoitti...

No siis Brittein-saarilla on hyvät:

1) musiikki
2) limsat ja karkit
3) televisio
4) kieli

ja paljon muutakin :-D

Anonyymi kirjoitti...

Hei mistä kaupasta tota saa? Pakko saada! Orkkis Pepperi on jo jumalaista.

Pete P. kirjoitti...

Ainaskin K-Supermarketista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...