08 elokuuta 2007

Babyshamblesin uusi single


Keväällä oli mielenkiintoista seurata Babyshamblesin toisen levyn äänitysprosessia bändin basistin Drew McConnellin MySpace-sivulta. Babyshambles oli studiossa mm. The Smithsiä ja Bluria tuottaneen Stephen Streetin kanssa ja ainakin McConnellin blogin mukaan sessioissa oli hyvin energinen ja luova tunnelma.

Uuden levyn ensimmäinen single Delivery ilmestyy 17.9. mutta se on jo laitettu radiosoittoon Englannissa. Ihmettelen hieman, miksi bändi valitsi johtosingleksi juuri Deliveryn kun levylle on tulossa paljon parempiakin kappaleita. Mutta ehkä tämä on sitten selvästi hiteimmän kuuloisin? Mielestäni Delivery on kuitenkin taas jälleen kerran hienoinen pettymys. Pidän kyllä kertosäkeestä erittäin paljon, mutta varsinaiset säkeistöt ovat tylsiä: laulumelodia seuraa täysin suoraan kitarariffiä, joka jo itsessään on puoliksi kierrätetty bändin debyyttilevyn Down In Albionin kappaleesta A'Rebours. Edistystä Down In Albioniin on oikeastaan vain Stephen Streetin tuotannossa, joka tekee bändistä varmemmin ja isommin soivan.

Babyshamblesille on Englannissa varattu areenakiertue ensi marras-joulukuuksi, mutta se taitaa perustua lähinnä siihen, että ihmisten odotetaan haluavan tulla paikalle ihmettelemään Pete Dohertya... tietenkin sillä ehdolla, että Doherty itse tulee paikalle. Kyseessä on mahdollisesti kevyimmillä musiikillisilla ansioilla buukattu areenakiertue ikinä (ellei 'Shambles sitten soita koko settiä The Libertinesin biisejä).

Lataa Delivery [lähde] (Tämän pätkän lopussa olevan radiojuontajan sanoman perusteella Babyshamblesin toisen albumin nimi olisi siis ilmeisesti French Dog Blues.) EDIT 9.8.: Itse asiassa albumin nimeksi onkin nyt kerrottu Shotter's Nation.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...