14 elokuuta 2007

Lord Don't Slow Me Down


Oasis julkaisee Lord Don't Slow Me Down -kiertue-elokuvan DVD:llä viimeinkin 29.10. Elokuvaa esitettiin erikoisnäytöksissä ympäri maailmaa (Helsingissäkin) jo viime vuonna, mutta DVD:n julkaisu on sittemmin viivästynyt monta kertaa.

Hyvää on kuitenkin kannattanut odottaa, sillä julkaisu on tuplalevy joka sisältää mainion elokuvan lisäksi vielä bändin kommenttiraidan ja toisella levyllä 90-minuuttisen koosteen heinäkuun 2005 Manchesterin-konsertista. En kyllä ymmärrä sitä, miksi konserttia ei voisi julkaista aivan kokonaisuudessaankin. Ehkä siksi että Liam lauloi melko huonosti? Silti, tämä on ensimmäinen Oasis live-DVD seitsemään vuoteen, joten nyt on korkea aika!

Lisäksi kansitaide (klikkaa kuvaa yllä nähdäksesi se täydessä koossa) on ehdottomasti hienointa sitten Brian Cannonin suunnittelemien kolmen ensimmäisen levyn legendaaristen kansien. Pidän aina kuvista, joissa on paljon pientä sälää, ja tässä sellaista on oikein kaatamalla.


elokuvan traileri

"Five lads walk on the stage and fuckin' 'ave it."

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tolla 90 minuuttisella lienee kaikki bändin vetämät biisit, bändi veti lyhyen ja vihaisen keikan(was there). Ja kun encore oli vedetty niin suoraan lavalta autoihin ja pois, joten syy lienee siinä.

Pete P. kirjoitti...

Ahaa, okei! Sehän on oikein hyvä juttu!

Ja ei itse asiassa esimerkiksi Familiar With Millionsinkaan running time ole kuin 94 minuuttia, joten tämä on varmaan aika samanlainen.

Kerro lisää keikasta noin paikallaolleena? Siellä oli varmaan aika tiivis tunnelma?

Anonyymi kirjoitti...

Live by the sea - running time 82 min, There and then - 85 min.

Eikös tuo 90 min jatka historiallista linjaa..

t: lokaali

Pete P. kirjoitti...

Jep, totta. :-) Olisi pitänyt tarkistaa ennen kuin lähdin tuomitsemaan. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Tosta keikasta kyselit... 65000 ihmistä siellä vissiin oli ja britit tuntui aika sekavalta jengiltä tommoisessa ympäristössä. Heittelivät tuoppeja ja ihan mieletön yhteislaulu+riehuminen kokoajan päällä.
Sinänsä hauska että stadikan ulkopuolella ei voinu omia juoda vaan poliissi oli heti kimpussa, mutta sisällä sai viedä katsomoon vaikka 10 tuoppia. Kameroita ei myöskään takavarikoitu... Ja liput on tosi makeet, ihan toisenlaiset kuin suomen siniset lippupalvelun!

Pete P. kirjoitti...

Vau, kuulostaa niiiin siistiltä! Tosin tota tuoppien heittelemistä en tajua. Ite en ainakaan diggais siitä jos ois ihan kuorrutettu bissellä.

Ne taitaa tosiaan olla ton katujuopottelun kanssa vähän tiukempia kuin täällä...

Oon menossa ens viikolla katsomaan Albert Hammond Junioria Dublinissa, niissä lipuissa on ainakin kaikkia hologrammeja ja oma nimi painettuna. On kyllä hienompia kuin Lippupalvelun. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Aikookohan Liam and Patsy Recreation Club juhlistaa DVD:n julkaisua jotenkin? Onko mitään tietoa tai huhua asiasta.

Pete P. kirjoitti...

Heh, ei oo huhua vielä kuulunut! Toi leffahan näytettiin L&PRC:ssa viime syksynä, että tavallaan uutta ohjelmaa ois vaan toi live-osuus...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...