24 elokuuta 2007

Yhtenä kappaleena


Palasin muutama tunti sitten Irlannista, yhtenä kappaleena. Nykyään olen näköjään matkalta palatessa aina hyvin energinen: tähän mennessä olen jo ehtinyt käydä lenkillä ja ruokakaupassa, purkaa matkalaukun karkeista, pestä kaksi koneellista pyykkiä ja silittää yhden. Joskus ennen muinoin vastaavaan suoritukseen olisi luultavasti kulunut kaksi viikkoa.

Irlannin-matka oli oikein mainio; oli todella mukavaa päästä täältä muutamaksi päiväksi pois. Hyvä lopetus kesälle. Täytyy huomenna kirjoittaa tarkempi matkapäiväkirja, etteivät hauskat jutut pääse unohtumaan. Ja hauskoja juttuja oli - koko matka oli todella rento. Kuviakin tulee luultavasti jossain vaiheessa, kunhan matkaseurani saa ne ulos kamerastaan (valokuvien lisäksi kuvasimme loistavan videon irlantilaisnaisen permanentista höllymässä tuulessa).

Kuten edellisenkin reissun jälkeen, taas tuntuu erittäin mukavalta palata kotiin. Oli hyvä olla poissa, mutta on hyvä tulla takaisin. Helsinki näyttää taas kerran oikein kauniilta.

Posti oli tuonut palkkakuitin sillä aikaa kun olin poissa. Huojentavaa löytää eteisestä "rahaa" matkan jälkeen, koska sitä kuluikin jonkin verran. Huomasin myös kuitista nyt ensimmäistä kertaa että "tehtävänimikkeeni" on "0". Hyvin osuvaa - nolladuuniahan se on ollut!

MP3: Snow Patrol - Run [lähde]

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...