27 toukokuuta 2007

Kotona

Tuntuupa hyvältä olla takaisin kotona. Olin poissa ehkä liian pitkään, yhdeksän päivää jonkun toisen kotona taitaa olla vähän liikaa. Ja yhdeksästä päivästä ihan jokainen ei mitenkään voi olla superhauska, hyvänkään kaverin kanssa.
Kokonaisuudessaan matka oli silti erittäin rentouttava ja hauska. Opin paljon uutta ja näin kaikenlaista kiinnostavaa. Näistä varmasti lisää myöhemmin.

Tämä oli ehkä ensimmäinen kerta ikinä, kun Helsinkiin palaaminen tuntui hyvältä. Täysin erilainen fiilis kuin tammikuussa New Yorkin jälkeen. Tosin ehkä se johtuu erosta väsymysasteessakin. Helsinki kuitenkin näytti tänään erinomaiselta, paremmalta kuin Hannover tai Hampuri tai edes Berliini. Kesä oli saapunut sillä aikaa kun olin ollut poissa ja kadut olivat täynnä mielenkiintoisen näköisiä ihmisiä Maailma kylässä -festivaalin vuoksi. Kaupunki oli kuin tyttö, jota et ole nähnyt pitkiin aikoihin ja joka onkin sitten jälleen kohdatessanne yllättäen muuttunut todella viehkeäksi ja löytänyt oman tyylinsä.

Sitten vastaanotto kyllä muuttui vähän tylyksi, kun alkoi ukkostaa. Tosin nti Helsinki ei varmaankaan tiedä, että itse asiassa pidän ukkosesta. Kävin lenkillä juuri ennen kuin se alkoi. Tunnelma hetkeä ennen ukkosta on ainutlaatuinen. Kun meri tyyntyy, linnut hiljenevät ja taivas muuttuu täysin mustaksi. Se on hienoa.

Olin odottanut, että vartijakorttini olisi saapunut postissa sillä aikaa kun olen poissa, mutta en löytänyt sitä eteisen mainoskasasta, eli se ei ole siis tullut kahdessa viikossa vaikka se luvattiin viikossa. Huomenna täytyy alkaa siis jäljittää sitä. Harmi. Olisin kyllä keksinyt muutakin tekemistä. Mutta illalla on onneksi:


MP3: Noel Gallagher & Gem Archer (Oasis) - The Importance Of Being Idle (Live 7.11.2006, Toronto) [lähde]

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...