14 toukokuuta 2007

Noel Gallagherin synttärit Semifinalissa 28.5.!


(klikkaa kuvaa nähdäksesi se suurempana)

Noel Gallagher täyttää 40 vuotta 29. päivä tätä kuuta, ja tätä merkkipäivää juhlistaakseen Suomen Oasis-yhteisö Liam and Patsy Recreation Club järjestää Noel- ja Oasis-aiheiset juhlat Semifinal-klubilla maanantaina 28.5.

Tilaisuudessa on perinteiseen tapaan tarjolla Oasis-covereita, Oasis-DJ, Oasis-juhlapuhe, Oasis-juomia ja Oasis-ihmisiä. Suosittelen kaikille erittäin lämpimästi paikalle saapumista, sillä ainakin aikaisemmat L&PRC:n tapahtumat ovat olleet aivan lyömättömiä. Esimerkiksi syksyllä 2004 Definitely Maybe -DVD:n julkistamisessa katsottiin Harry Enfieldin Manchester-vaikutteisia sketsejä isolta kankaalta ja viime talvena Stop The Clocks -kokoelman kunniaksi järjestetyissä juhlissa Paavo Arhinmäki piti vaikuttavan puheen, joka ei jättänyt ketään paikalla ollutta kylmäksi.

Oasis-fanina oleminen on nykypäivänä hieno yhdistelmä sitä, että ymmärtää uskollisesti tukevansa millä mittapuulla tahansa mitattuna maailman parasta rock'n'roll -bändiä, mutta silti tuntee siitä samaan aikaan jonkinlaista lievästi noloa syyllisyyttä. Oasis-aate ei ehkä vuonna 2007 ole enää niin "cool" kuin joskus, mutta se on intohimoisempi, jalostuneempi, hauskempi ja yksinkertaisesti parempi kuin koskaan aiemmin historian saatossa. D' you know what I mean?

Oasis - Acquiesce [lähde]
Oasis - Whatever [lähde]

"The best there is, the best there was, and the best there ever will be"

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...