30 toukokuuta 2007

Miksei aina voi olla kivaa?


Eilinen oli todella kiva päivä. Hauska ja rento ja lämmin ja sopivan pituinen. Tänään taas kaikki tuntuu tylsältä ja päämäärättömältä.

Luulen, että se johtuu aikaisesta herätyksestä. Jos on klo 13 mennessä jo saanut luettua Hesarin, käytyä allekirjoittamassa työsopimuksen, parturissa ja apteekissa, mitä voi enää tehdä? Jos taas heräisi ehkä klo 11 paikkeilla, päivä ei tuntuisi niin pitkältä ja yö tulisi nopeammin. Viime yönä oli taas mahtava ukkonen, nyt on hyvä ukkosputki.

Kävin siis tänään allekirjoittamassa työsopimuksen erään vartiointifirman kanssa. Tämä on ensimmäinen työpaikka jonka tiedän, jossa annetaan yrityksen yleisten ohjeiden kanssa lisäksi pari monistetta firman päihdeohjelmasta. No... nyt se hymisyttää, mutta ehkäpä tulen itsekin tarvitsemaan kyseistä ohjelmaa kesän jälkeen?

Tai sitten ei. Vaikka allekirjoitinkin sopimuksen, lähetin silti vielä vastauksen netistä löytämääni työpaikkailmoitukseen. Tämä olisi puolipäivähomma kotikadullani - aivan täydellistä! Yritin hakemuksessa korostaa työnantajan ja itseni katuläheisyyssuhdetta. Toivottavasti se auttaa.

Mutta nyt odotellaan vartiointiliikkeestä soittoa joka kertoo, mihin ja mitä pääsisin vartioimaan.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...