10 syyskuuta 2008

KERRANKIN PARAS VOITTI!

(KIRJOITAN TÄMÄN CAPS LOCK PÄÄLLÄ KUVASTAAKSENI INNOSTUSTANI. OTIN PARI VISKIÄ R.E.M.-SATEEN JÄLKEEN LÄMMIKKEEKSI, JA TÄMÄN TAKIA OTAN EHKÄ PARI LISÄÄ. SIIS ASIAAN:)

ELBOW'N MESTARILLINEN HUIPPUALBUMI THE SELDOM SEEN KID ON VOITTANUT BRITANNIASSA ARVOSTETUN MERCURY MUSIC PRIZEN! KERRANKIN VUODEN (JA VUOSISADAN!) PARAS LEVY VOITTAA PARHAAN LEVYN PALKINNON!

JA ELBOW TODELLA ANSAITSEE TÄMÄN! BÄNDI TEKEE AINUTLAATUISEN NÄKEMYKSELLISTÄ JA UPEAA MUSIIKKIA, MUTTA SUURI KAUPALLINEN SUOSIO ON ANTANUT ODOTTAA ITSEÄÄN. TOIVOTTAVASTI MERCURY-VOITTO TUO SIIHENKIN MUUTOKSEN.

PIDÄN THE SELDOM SEEN KIDISTÄ NIIN PALJON ETTÄ LÖIN SEN PUOLESTA MERCURY-KISASSA €100 VETOA! WILLIAM HILL -VETOPALVELUSSA SEN KERROIN OLI HEINÄKUUSSA VEDON ASETTAESSANI 6/1 ELI NYT VOIN LUNASTAA TAKAISIN €700! SE ON OPISKELIJALLE AIKA PALJON RAHAA! JA SE ON VEDONLYÖNTIRAHAA, ELI RAHOISTA PARASTA! SITÄ EI OLE ANSAITTU TYÖTÄ TEKEMÄLLÄ, VAAN PARHAASEEN SUOSIKKILEVYYN LUOTTAMALLA, JOTEN SEN VOI KÄYTTÄÄ JÄRJETTÖMIIN TARKOITUKSIIN!

€700! ELBOW! THE SELDOM SEEN KID! MERCURY PRIZE! VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHHHHJEEEEEEEEE!

NYT EN AIO POSTATA MP3:SIA VAAN LINKIN SUORAAN LEVYKAUPPA ÄXÄÄN, JOSTA JOKAINEN VOI TILATA ITSELLEEN OMAN THE SELDOM SEEN KID -LEVYN, JOS EI SITÄ VIELÄ JOSTAIN SYYSTÄ OMISTA.

ELBOOOOOWWWWW! OOOOOO-OOOOOOOOOOOO!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos sitä ei muuten tekstistäsi huomaakaan, on siinä eräs asia joka paljastaa että jotakin hyvin kuohuttavaa on tapahtunut, jotain joka syvästi on vaikuttanut pieneen mieleesi. Jotain, minkä jälkeen maailma ei enää ikinä ole ennallaan. Kenties tämä on jonkin suuremman alkua, kenties nyt ollaan jonkinlaisessa käännekohdassa.

...mikäkö tuo valtavan kavaltava seikka oli?

:)

Hymiöstäsi puuttuu nenä. SE jos mikä on ennenkuulumatonta ;-)

Anonyymi kirjoitti...

... spämmään. Anteeksi, erehdyin itse. Olitkin ovelasti piilottanut kaksoispisteen ja sulun vierekkäin saaden ne näyttämään sinulle varsin kummalliselta ulosannilta. Noh, onhan se hyvä tietää että rakas vanha maailmamme on vielä ennallaan. :-)

Anonyymi kirjoitti...

JES! LOISTAVAA! Olen diggaillut Elbow'ta ekasta levystä lähtien, ja se bändi jos mikä ansaitsee tämän!

Onnittelut myös hyvin lyödystä vedosta.

Anonyymi kirjoitti...

Isäni on kannattanut Elbow'ta jo 70-luvulta lähtien...

Pete P. kirjoitti...

Hehehe
Mahtavia kommentteja!

Anonyymi kirjoitti...

Myöhemmin kolossaalista menestystä niittäneiden yhtyeiden kohdalla kuuluu mainostaa, kuinka on itse kuunnellut niitä jo autotalliajoilta, mutta 700 euron nettoaminen tässä yhteydessä tuo ihan omaa ponttaan tähän brassailumahdollisuuteen (mikäli sen haluaa käyttää), ja ennen kaikkea 100 euron sijoitus. Itse tuskin luottaisin mihinkään niin paljon, mutta näköjään joskus kannattais.

Anonyymi kirjoitti...

Äijä voittaa kaikki vedot!
.f(z)

Pete P. kirjoitti...

Heheh, no Elbow'han oli Mercury-ehdokkaana jo 1. levyllään vuonna 2001. Jos olisi silloin lyönyt vetoa ja vasta nyt onnistunut, voisi lesottaa.

F, otin itse asiassa susta inspiraatiota tätä vetoa tehdessäni. Meidän Brits-vedossa sä veikkasit vaan kaikkia oikeasti hyviä ja mä veikkasin "todennäköisiä voittajia", mutta sä voitit vedon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...