28 helmikuuta 2006

Carl nousussa, Pete laskussa



Päivän ex-Libertines uutiset kertovat, että Pete Doherty on pidätetty jälleen kerran. Tämänkertainen pidätys tapahtui Birminghamissa ja Dohertyä epäillään nyt autovarkaudesta. Tapaus on Dohertylle jo ties kuinka mones yhteenotto poliisin kanssa viimeisten kolmen kuukauden ajalta.

Vastaavasti Peten entinen bändikaveri Carl Barat julkaisee uuden Dirty Pretty Things -yhtyeensä kanssa ensimmäisen singlensä 24.4. Kyseessä on kappale Bang Bang You're Dead, jonka voi arvailla kertovan Dohertystä, jos niin haluaa.

Mielestäni tämänpäiväiset uutiset kuvastavat jälleen hyvin tämän nerokkaan parivaljakon eri suuntiin kulkevaa urakehitystä. Jos Doherty osaisi olla viikonkin riehumatta, rikomatta tai varastamatta jotain, hänellä olisi kaikki edellytykset päästää uutisiin itse musiikkinsakin ansiosta, eikä vain Kate Mossin sekoilevana ex-poikaystävänä.

Barat taas on ottanut rauhallisemman linjan ja haluaa selkeästi tulla esille vain musiikkinsa kautta. Henkilökohtaisesti olin kuvitellut, että Doherty olisi kaksikosta se lahjakkaampi lauluntekijä, mutta alkaa tuntua siltä että Barat voi hieman kevyemminkin eväin nousta suurempaan suosioon, koska hän jaksaa keskittyä olennaiseen ja tuoda itsestään parhaat puolet esille.

Kuunneltavaa tänään:

The Libertines - Death On The Stairs

Babyshambles - Fuck Forever

Dirty Pretty Things - Bang Bang You're Dead (löytyy videomuodossa bändin nettisivuilta http://www.dirtyprettythingsband.co.uk)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...