17 tammikuuta 2012

Brittipop-tumblrit

Olen vasta aivan äskettäin havahtunut siihen, että netti on suorastaan täynnä erilaisia suosikkiyhtyeisiini liittyviä kuvablogeja. Mainioita Brittipop -kuva-aarrearkistoja ovat mm. seuraavat:

Beatle Photo Blog Pelkkää Beatlesia, bändinä ja sooloina, vintage-tunnelmaa

Hey, Lyla! 1990- ja 2000-lukujen Brittipoppia + mod-meininkiä

We See Things They'll Never See Painotus 90- ja 00-luvuilla, humoristinen ote

Oh, Gallaghers 90-prosenttisesti pelkkää Oasista

Muuta:

Oletteko jo käyneet äänestämässä? Itse kävin viime lauantaina äänestämässä ennakkoon. Koskaan ei voi olla aivan varma, jaksaako lähteä varsinaisena vaalipäivänä liikenteeseen, joten on paras hoitaa homma alta pois hyvissä ajoin. Tämän päiväisessä Helsingin Sanomien ja Nelosen yhteisessä TV-tentissä oli kysymysten huonosta tasosta johtuen melko pöljää keskustelua. Eniten ehkä huvitti Paavo Lipposen väärä strategia: jos toimittaja kysyy vihjailevan kysymyksen ehdokkaan korkeasta iästä, ei kannata aloittaa vastausta selittämällä sota-ajan perunapainotteisesta ruokavaliosta ja eduskunnan uimamestaruuskisoista joskus 70-luvulla.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aiheeseen kautta rantain liittyen pakko tuoreeltaan mainita saksalaisen Kraftklub-yhtyeen Mit K -debyytiltä löytyvistä popkulttuuriviitteistä. Erityisen ihastuttava on laini "wenn du mich küsst, schreibt Noel wieder Songs für Liam", eli vapaasti käännettynä "kun suutelet minua, tekee Noel vieläkin lauluja Liamille". Awwwww.

Pete P. kirjoitti...

Heheh! Mulle on tullut aika yllätyksenä mm. noiden kuvablogien kautta, että monet fanittaa Oasista aika jännältä kantilta, pitäen erityisesti Liamin ja Noelin henkilökohtaista suhdetta ihan pääasiana. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Oho, Kraftklubin levy meni muuten sakujen listan ykköseksi ohittaen Adelen. Oikeasti hienoa, sillä se on omasta mielestäni ehkä alkuvuoden innostavinta kitaraindietä kaikki maccabeesit, bigpinkit,howlerit ja tribesitkin huomioon ottaen. Mutta pitäisiköhän tässä tuntea itsensä vanhaksi, kun jotkut K-fanit kyselevät, että keitä nää Liam ja Noel oikein on?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...