21 kesäkuuta 2006

Kesä on ohi


No, eihän se kesä nyt todellisuudessa vielä ole ohi, mutta minulle se tavallaan on.

Vietin edellisen viikon Saksassa nauttien helteistä ja futistunnelmasta ja jatkoin samaa Suomessa tämän viikon kaksi ensimmäistä päivää.

Mutta nyt on edessä paluu töihin, eikä koko kesältä ole odotettavissa enää mitään hauskaa. Toivottavasti ehdin edes nähdä mahdollisimman paljon matseja - tänäänkin menee pari sivu suun kun työt loppuvat vasta 20.30!

Saksan-matkasta muutama pointti:

1) Blue1 ei enää tarjoile lennoillaan maksutonta välipalaa/ruokaa. Sinänsä erittäin OK, mutta lippujen hinnat eivät ole tarjoilun poistumisen myötä laskeneet ja uutta maksullista murkinaa voi ostaa (ilmeisesti toistaiseksi?) vain luottokortilla, eikä ollenkaan käteisellä tai edes VisaElectronilla!

2) Täytyy alkaa syödä enemmän bageleita. Sain Saksassa elämäni parhaan sellaisen.

3) Saksalaiset naiset eivät ole kovin kauniita.

4) Saksassa lähes jokainen autoilija on kiinnittänyt kulkupeliinsä pienen Saksan lipun, joka lepattaa tyylikkäästi tuulessa. Todella hienoa, lisää MM-kisatunnelmaa mahtavasti! Ja lisäksi monista ikkunoista ja parvekkeilta roikkuu Saksan lippuja.

5) Itä-Saksan maaseutu on todella kaunista ja siellä on kivoja puiden reunustamia mutkaisia pikkuteitä.

Lisäys klo 0:28
On se kesä ohi. Siis tänäänhän on varsinainen "juhannus" eli Kesäpäivänseisaus. Nyt on niin valoisaa kuin voi olla, ja tästä päivät lähtevät pimenemään. Ulkona on juuri nyt todella jännä tunnelma: on erittäin kuuma, mutta sellainen lämmin tuuli puhaltelee jo lehtiä kuin syksyä ennakoiden. Nyt voi jo alkaa miettiä syksyn juttuja. Hei hei, kesä!

Kuunneltavaa nyt:
Paul Weller - Brand New Start
Hurricane #1 - After Hours
Arctic Monkeys - Riot Van

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...