12 kesäkuuta 2006

Omar + hillo + muuta


Keksin viikonloppuna, että Fazerin Omar-karkit maistuvat entistäkin herkukkaammilta, kun niiden päälle laittaa n. 0,5tl hilloa, esim. vadelmahilloa. Voi tuntua ensi alkuun hullulta, mutta kannattaa kokeilla!

Viikonloppuna sain myös ensi kertaa todella pitkään aikaan ajaa autoa. Autolla ajaminen on kyllä todella mukavaa! Keli oli hyvä, auto oli uusi ja reitti oli kaunis. Kiitos Martinalle auton lainaamisesta!

Sitten kirjasuositus: venäläisen Viktor Pelevin romaani Generation P oli erittäin hauska. Se kertoo mainosalalle hieman vahingossa ajautuvasta miehestä, joka työssään mm. sopeuttaa kansainvälisiä brändejä hieman venäläisemmiksi ja saa tietää suuren salaisuuden Duumasta. Kirja on siitä harvinainen venäläinen kirja, että sen hahmoilla on pääsääntöisesti vain yksi lempinimi - yleensähän venäläisten kirjojen lukemista haittaa se, ettei ikinä tiedä kenestä nyt oikein on kyse kun yhdellä hahmolla voi olla kolmekin eri nimeä.

Ja sitten vielä huomio Englannin albumilistasta: tällä viikolla oli kärjessä 5 uutuutta! Siis sijat 1-5 olivat kaikki uutuuksia! Älyttömän harvinaista. Listan sisällöstä sen verran, että on hieman surkuhupaisaa että Primal Scream saavuttaa 20-vuotisen uransa parhaimmat listasijoitukset tekemällä uransa varovaisinta ja tavanomaisinta musiikkia.

2 kommenttia:

Tankearkivet kirjoitti...

kuules jos mä eurokauppaa kaipaisin olisin hullu!

Pete P. kirjoitti...

:-D

No mä ainakin kaipaan... :-(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...