24 marraskuuta 2011

Muistatko Juuuson?



Muistatko Radio Mafian? Peltsin varmaan muistat, mutta muistatko Juuusoa, kolmella U:lla? Itse olin päässyt unohtamaan Juuuson, kunnes hän yhtäkkiä tuli vastaan melko yllättävässä paikassa...


Juuuso on siis nykyisin näköjään aivan oikeasti kovan luokan tekijä mainosalalla. Pasilasta Madison Avenuelle ei ole mikään lyhyt matka, enkä usko että aivan kovin moni suomalainen on ollut vastaavissa hommissa, joten täytyy todella nostaa hattua Juuusolle!

4 kommenttia:

June kirjoitti...

Mä kans hämmästyin, kun joku aika sitten löysin Juuuson Twitteristä! Parasta. Ja huippua, että mies on päässyt noin pitkälle. :)

Muistelen kaiholla niitä Radiomafia-/YleX'n alkuaikoja, kun Peltsi, Juuuso ja Juhalahti vetivät aamushow'ta. Häirikkö Mirrrrva aiheutti myöskin aina hilpeyttä, ja oi niitä ihania joulubiisejä. ;)

Noora kirjoitti...

Hei, tää oli kiva postaus! Juuso oli mun suosikki, täytyy katsoa löytyykö youtubesta enemmänkin noita pätkiä.

Anonyymi kirjoitti...

Tosiaan... sillon kun Juhalahti, Tuomas & Olli ja Juuuso oli viel radiossa niin siel oli joskus hauskaakin juttua. Nyt siel on jotain tylsää/ muka hauskaa löpinää ja sit biisi.

Jos haluaa hyvää musiikkia radiosta kuulla niin laittaa vaan Ylex3m soimaan. En ymmärrä ruotsia kuin muutaman sanan, joten ihan sama mitä puhuvat.

- GP

Pete P. kirjoitti...

Jännää, miten radiokin on aika huomaamatta muuttunut. Esim. tossa klipissä on jotenkin todella rauhallinen tempo verrattuna kaikkeen nykyiseen. Ja rennompi, aidompi ehkä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...