30 marraskuuta 2011

Lehdenjakajan joulukalenteri 2011


Lehdenjakajan joulukalenteri vuosimallia 2011 näyttää tältä. Tämä on nyt jo siis neljäs joulu, kun yritän ilahduttaa yöllistä Hesarin tuojaa suklailla. Useimpina vuosina haasteena on ollut viestintä: miten saada kiireinen ja joulukalenterittomiin oviin tottunut lehdenjakaja ymmärtämään, että kalenteri ja suklaat on todellakin tarkoitettu juuri hänelle.

Parina ensimmäisenä vuonna homma alkoi rullata pienen alkukankeuden jälkeen, mutta viime vuonna lehti-kusti ei ottanut namua kai yhtenäkään yönä, vaan rapussa asuvat kakarat pihistivät edelliseltä yöltä jääneet suklaat aina seuraavana päivänä. Tänä vuonna olen panostanut räikeisiin kyltteihin ja runsaisiin nuoliin, jotta kalenteri ei ainakaan jää huomaamatta.

Jännittävää nähdä, nappaako lehdenkantaja herkkuihin kiinni!

5 kommenttia:

K kirjoitti...

Ei vitsit miten ihana idea ja etenkin hilpeä toteutus! :D Jos ei kalenteri tyhjene, niin ei kyllä lehdenjakaja ymmärrä hyvän päälle.

June kirjoitti...

:DDD Miten loistavaa! Toivottavasti karkit käyvät kaupaksi (ja päätyvät oikeaan suuhun).

Pete P. kirjoitti...

Ekana yönä ei ainakaan napannut kiinni. Mutta kuten sanottua, yöt 3-5 on ehkä kriittisimmät – siinä paikkeilla pitäisi lähteä liikkumaan jos on lähteäkseen...

Johanna kirjoitti...

Mahtavaa! Jo kolmatta joulua peräkkäin jännitän tätä täällä taustalla :)

Pete P. kirjoitti...

Hmm, ei vieläkään ole kelvannut suklaa... Fazerin Sininen, DaCapo ja Dumble -karkit alkavat kerääntyä huolestuttavasti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...