28 elokuuta 2008

Keksinpäs hauskan jutun

Työkaverini sanoi äsken nukkuneensa viime yönä "kuin vauva". Pyysin häntä selventämään, mitä hän oikein tarkoittaa. Sitäkö, että hän vietti koko viime yön äänekkäästi itkien ja housuihinsa p**koen?

Ei, täällä ei tosiaankaan ole tällä hetkellä tämän hauskempaa.

Muuta: Tänään aamulla oli jotenkin rankkaa herätä. Päässäni soi The Verven Numbness. Se ei ole mitään maailman parasta heräämismusiikkia. Heräsin muutenkin liian myöhään, enkä ehtinyt tehdä mitään aamupalaa ennen töihin lähtöä. En myöskään päässyt suihkuun, koska olin eilen illalla pessyt pyykkiä, jotka eivät olleetkaan vielä kuivuneet, joten koko kylpyhuone oli täynnä kosteita vaatteita. Vasta nyt, yhden Pepsin, club sandwichin ja latten jälkeen olo alkaa olla aavistuksen verran kohtalaisempi. Vielä yksi makea hiilihappojuoma ja tasapaino olisi melko täydellinen.

Edit 11.52: Haluaisin perustaa bändin, jossa yhtenä vakioinstrumenttina olisi sähkösello. Jotenkin nyt tuli sellainen fiilis, että se voisi olla siistiä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Please do not directly link to tracks from my site. Thanks.

Aida kirjoitti...

kääk, eksyin jostain musakommenttirandomjutust tänne blogiin ja kerrankin voin iloisesti mainita että tässä on kirjoittajalla kyllä mielipiteet kohdallaan! Tuun varmana uudestaanki! Etenki mitä nyt äkkiä lueskeltuna bongasin ton joku-opisto-janitoivola-jutun (katoin ihan samaa ku näin sen mainoksen jossain), ja kaikki TV7:t sun muut! Hahhaaa! hyvähyvä! oikee linja!

Pete P. kirjoitti...

Kiitos!

Sun blogi vaikuttaa myös hauskalta, hyvää asennetta. :-D

TV7 oli taas eilen ihan mahtava. Sieltä tuli "nuorten ohjelma", jossa ne haastatteli uskovaisia "nuoria" jossain "Urbaani Unelma" -messuilla (?) Vanhassa Jäähallissa. Saatanan huonosti tehtyä: paskasti kuvattu, tyhmät toimittajat, älyttömät kysymykset ("Miks teillä on noi ämpärit kädessä?"), vielä tyhmemmät vastaukset ("Koska me ollaan kokousavustajia! ... Siunausta kaikille!") ja koko kokonaisuus oli todellakin myötähäpeää aiheuttava... Mutta samalla myös todella viihdyttävä. TV7 on ehdottomasti kiehtovin kanava, tosi psykedeelistä matskua välillä.

Anonyymi kirjoitti...

"Saatanan huonosti tehty ohjelma uskovaisista nuorista" -mainio sanavalinta Pete!

Aida kirjoitti...

joo ja ne toimittajat on ilmeisesti valittu sinne artikulointitaidon puutteen perusteella.. mun henk.koht lemppari on lastenohjelma JEE4JUU, jossa sellanen ressukkatäti laittaa lapset oppimaan uskonnollisia käsimerkkejä ja maailman totuuksia. PLUS sitten ne kaikki jenkkipapit, joiden kosketuksesta se jengi kaatuilee ja kokee ihmeparantumisia :D TV7 on maailman parasta illanalotteluviihdettäkin, ihan törkeen hyvä kanava.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...