14 elokuuta 2008

Phhhuhhh, uutta Oasista joka tuutista!!!


Oasis - Falling Down

Huomiseen The Shock Of The Lightning -ensi-ilta-aamuun ei ole enää kuin muutama vaivainen tunti, mutta uutta Oasista on kuultavissa jo ennen sitäkin. Japanin iTunes-verkkokauppa oli laittanut uuden kappaleen Falling Down myyntiin jo nyt, ja voit kuulla sen ylläolevasta YouTube-ikkunasta.

Kyseessä on siis jo aiemmin esille pompanneen, Chemical Brothersin uudelleenmiksaaman kappaleen alkuperäinen versio, joka löytyy lokakuussa julkaistavalta albumilta Dig Out Your Soul. Ilman Chemical Brothersin biittejäkin Falling Downissa on rytmiä Oasis-kappaleeksi melko poikkeuksellisen paljon. The Beatlesin Tomorrow Never Knows on ollut taas kerran Noel Gallagherille selvä inspiraation lähde, mutta Falling Down on siitä kuin pehmeämpi ja melankolisempi versio. Myös edellisen albumin Part Of The Queue tulee lievästi mieleen.

Oasis-odotus siis kasvaa hetki hetkeltä tällaisten yllättävien ennakkokuulemisien myötä... ja todellinen Oasis-juhlapäivä on huomenna, kun ensimmäinen singlekappale soitetaan YleX:llä klo 10.15.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...