12 heinäkuuta 2008

Oasis - Falling Down (Chemical Brothers Mix)


Ylläolevasta videosta voit kuulla Chemical Brothersin remixin upouudesta Oasis-kappaleesta Falling Down. Voit myös ladata sen tästä linkistä (kiitos ruotsalaisen Oasisgeneration.com:in mainiolle keskustelufoorumille).
Kyseessä ei siis ole lokakuussa Dig Out Your Soul -levyllä julkaistava biisi, vaan Chemical Brothersin versio kappaleesta. On vaikeaa mennä sanomaan, miltä "alkuperäinen" (tässä on nyt hieman outo aikaperspektiivi) biisi kuulostaa, mutta ainakin tämä versio on mielestäni melko kiinnostava ja positiivisia lupauksia herättävä. Noelin ääni kuulostaa tyylikkään pehmeältä ja kappaleen melodia on yksinkertaisuudessaan hieno. Chemical Brothers tuo mukanaan perusbiittinsä, mutta myös jollain tapaa newordermaista viileyttä ja jopa aavistuksen verran italohouselta (hyvin, hyvin kaukaa haetusti ilmaistuna) vivahtavia kosketinsoittimia.
Vaikka ainakaan tämä tulkinta Falling Down'ista ei aivan täydellinen täysosuma olekaan, jotenkin aina toivon, että vielä joskus Oasis uskaltaisi tehdä kokonaisen levyn tämän tyylistä materiaalia. Noel on osoittanut kokeiluvalmiutensa mm. aiempien Chemical Brothers -yhteistöiden kautta, mutta "tosipaikan" (eli kokopitkän studioalbumin) tullessa linja onkin sitten aina ollut perinteisempi.
Silti, odotukset lokakuuta ja Dig Out Your Soulia kohtaan eivät ole tämän jälkeen ainakaan yhtään matalammalla, kuin aiemmin. Pikemminkin päinvastoin...
Elämme mielenkiintoisia aikoja.

3 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

Olen paha ihminen ja haastan sinut googanalysoimaan itseäsi.

Pete P. kirjoitti...

Mikä toi Hooseek on? Siis kuin Google, mutta ei Google..?

Kiitos haasteesta! En yleensä tee näitä, mutta voisin yrittää tätä vaikka huomenissa, kun töissä ei taaskaan ole mitään tek'mistä.

Stazzy kirjoitti...

HooSeek on googlea pohjana käyttävä hakukone, joka tuotaa rahaa (jotain 0,2 senttiä per haku) yleishyödyllisille järjestöille...

Mut, haa, kerrankin kannattaa haastaa. Pitää sitä sentään jotain huvia olla työpäiviin.

nimimerkillä: mitähän teen arkisin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...