31 heinäkuuta 2008

Pätkä uudesta Oasis-singlestä kuultavissa!


Ylläolevassa videossa on katkelmia ja kohokohtia Oasis-historiasta... sekä n. kohdassa 2:24 pätkä uudesta singlestä The Shock Of The Lightning!
Vaikka kyseessä onkin vain parinkymmenen sekunnin pikakurkkaus, The Shock Of The Lightning vaikuttaa erittäin kiinnostavalta kappaleelta. Rummut paukkuvat napakammin kuin ikinä, kitarat murisevat tummanpuhuvasti ja Liamin ääni on taas kunnossa. Ainakin itselläni ennakkotunelmat uutta Oasis-levyä kohtaan ovat nyt kiihkeämmällä tasolla kuin kertaakaan sitten 11 vuoden takaisen Be Here Now -kuumeen...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

napakkaa rummutusta kyllä. toivottavasti jossain kappaleessa on myös massiivisia rumpuja. straight outta compton -samplet ovat kelvanneet aiemminkin.

t: lokaali

Pete P. kirjoitti...

Joo, kuuntelin Be Here Now'ta juuri tänään. Eikö siis D'You Know What I Mean?:issa pitäisi olla NWA-sample? En kuitenkaan osaa ihan paikantaa, että missä se siellä on. Siinä on niin paljon tavaraa päällekkäin...

Anonyymi kirjoitti...

DYKWIM:ssahan se on, hidastettuna. Rumpusample oli kyseessä.

Bonuksena:
DYKWIM backwards

t: lokaali

Anonyymi kirjoitti...

~2:29

t: lokaali

Pete P. kirjoitti...

Aa, kiitos linkeistä, noi oli hauskoja! Toi Be Here Now minuutti-minuutilta -arvostelu oli viihdyttävä ja DYKWIM? takaperin oli siisti. YouTubesta löytyy muuten tosi paljon Oasis-mash-up:eja näköjään: Oasis VS Macy Gray, Oasis VS Rihanna, Oasis VS R.E.M.... jotkut aika hyviäkin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...