15 heinäkuuta 2008

Googanalyysi-meemi

Stazzy siis haastoi meemiin, jossa on tarkoituksena Googlen kuvahakua käyttäen vastata muutamaan kysymykseen. Määritelmä "muutama" muuten ilmeisesti tarkoittaa kaikkia lukumääriä välillä 2 - 99, ainakin Suomen lain mukaan. Kuulin pari viikkoa sitten jutun, jossa mökkiläinen oli kysynyt naapuriltaan, saisiko hän kaataa "muutaman" puun tämän tontilta. Puunhakkaajamökkiläinen oli sitten niittänyt isolta tontilta 99 runkoa. Naapuri totta kai tulistui ja juttua selviteltiin oikeudessa, mutta ilmeisesti siis laki sanoo, että "muutama" voi enimmillään tarkoittaa 99:ää.

No niin, nyt siis asiaan.

1. Minkä ikäinen olet seuraavana syntymäpäivänäsi?

Ajattelin tätä juuri tänään aamulla työpaikan portaita kiivetessäni. Olen yhä itse asiassa erittäin nuori, vaikka välillä onkin vähän "vanhentunut" olo.

2. Mihin haluaisit matkustaa seuraavaksi?

Jos minulla olisi käytössäni erittäin suuri summa rahaa, suuntaisin oikopäätä Tokioon. Itse asiassa koko Japani kiinnostaa muutenkin. Olisi hauskaa esimerkiksi sekoittaa itsensä Tokiossa videopeleillä, sushilla ja neonvaloilla parin viikon verran ja sitten vetäytyä sen päälle johonkin maaseutukylpylään nauttimaan vihreästä teestä ja höyryhoidoista.

3. Suosikkipaikkasi?

Tämä on totta kai melko vaikea kysymys; hyviä paikkoja on monia. Mutta eräässä helsinkiläisessä saaressa on eräs erinomainen ranta, joka kerta toisensa jälkeen rauhoittaa ja innostaa. Itse asiassa se ei ole tässä kuvassa: tämä on toinen ranta samalta alueelta. Ja en löytänyt tätäkään Googlesta, vaan hoolyjournalin Flickr-sivulta.

4. Lempitavarasi?

Tämä puolestaan on erittäin helppo. En kestäisi tylsää arkea ilman iPodia. On niin ihmeellistä pitää kaikkia levyjään koko ajan mukana yhdessä pienessä laitteessa. 30-gigatavuinen tulee varmasti täyteen vielä tämän vuoden aikana, joten nyt pitää säästellä uutta varten.

5. Lempiruokasi?

Sushia ei oikein voi verrata mihinkään muuhun ruokaan. Pidän kyllä monenlaisesta, mutta sushi on aivan omassa sarjassaan. Tämä on tietysti vähän kliseistä, mutta sushi ei ole pelkkää ruokaa, vaan parhaimmillaan se lähenee taidetta. Ja pidän tietysti siitä kuvassakin näkyvästä pienestä muovisesta ruohomatosta, joka yleensä asetellaan sushipalojen väliin. Se on hauska ja typerä kontrasti: erittäin luonnollista ruokaa ja erittäin epäluonnollinen koriste.

7. Lempieläimesi?

En pidä eläimistä kovinkaan paljoa. Kirahvit ja koalat ovat tavallaan OK, mutta kaikenlaiset peruskoirat ja -kissat ovat todella ärsyttäviä, ällöttäviä ja älyttömiä – marsuista, jäniksistä ja muista rotista puhumattakaan. En mitenkään vihaa eläintenrakastajia, mutta en vain itse näe, mikä eläimissä on niin upeaa. Ajattelin laittaa tähän kirahvin kuvan, mutta sitten muistinkin varsinaisen suosikkieläimeni: Palmolive Aquarium -saippuapullossa esiintyvän keltaisen kalan. Kutsun häntä Kala Karlssoniksi. Kala Karlsson on ehdottomasti lempieläimeni.

8. Lempiväri?

Valkoinen. Mutta se ei toimi ilman kontrastia, joten se tarvitsee aina parin. Mustavalkoinen on hyvä yhdistelmä. Pienempänä pidin kovasti violetista, jostain syystä.

8. Tämänhetkinen tunnetilasi?

On jotenkin odottavainen olo. Mutta ei onneksi kuvassa näkyvällä tavalla.

9. Kulkuneuvosi?

HKL:n bussi, satoi tai paistoi. Tavallaan bussi on aika OK: se on melko nopea, luotettava ja kohtalaisen mukavakin kulkuväline. Mutta toisinaan bussit myöhästelevät, hajoavat kesken matkan tai ovat tupaten täynnä hikisiä setiä tai itkeviä lapsia. Silloin aina ajattelee yksityisautoilun ihanuutta. Julkisista kulkuvälineistä oma suosikkini on kyllä itse asiassa raitiovaunu. Haluaisin joskus asua alueella, jonne kuljetaan raitioteitse.

10. Mitä teit viime lauantaina?

Päivällä pelasin Ghettopolya ja illalla menin Ruttopuistoon syömään hampurilaisia ja katselemaan mega-äänekkään teknon tahdissa heiluvia teinejä.

11. Mitä teit viime sunnuntaina?

Olin Suomenlinnassa piknikillä. Söin kymmenen minuutin sisään kolme jäätelöä. Sää oli mitä mainioin, mutta tulin silti kipeäksi. Suomenlinna on aivan loistava paikka, ehdottomasti yksi Helsingin valtteja verrattuna mihin tahansa maailman kaupungeista.

12. Keneltä näytät?

Tämä on vähän huono. Minulle on kerrottu, että näytän mm. Robert Carlyleltä, Radioheadin Jonny Greenwoodilta, Kurt Cobainilta ja Andy Warholilta. "Julkkiksista" (hyvin väljässä merkityksessä) näytän kuitenkin ehkä eniten Mansunin basistilta Stove Kingiltä (kuvassa). Tosin Stove King pilaa näköistemme ihmisten mainetta käyttämällä kuvissa melko usein melko rumia vaatteita.

Noin, siinä siis se. Menipä rattoisasti puolitoista tuntia työpäivästä. Haastan tähän seuraavaksi Tankearkivetin, Välitilityksiä elämästä -blogin sekä Las Aventuras de la Gorran (voisitko muuten Ulla ystävällisesti lisätä blogiinne kommentointimahdollisuuden myös ei-rekisteröityneille käyttäjille? Kiitos!).

MP3: Radiohead - Paranoid Android [lähde]

7 kommenttia:

Amoena kirjoitti...

Just pari päivää sitten Elinan (www.sleepingartist.info)kanssa tuli puheeksi, että kuinkakohan vanha sä mahdat olla. Että ihan kiva, että nyt paljastui niin meidän ei tarvitse enää miettiä :P

JOO. Ollaan ehkä vähän nolife :D

Pete P. kirjoitti...

Haa, no mitä te luulitte? 15? 33? ;-) Ei kun oikeesti, saa kertoa, en loukkaannu.

Anonyymi kirjoitti...

du ser faktiskt ut som han på bilden. -n-

Pete P. kirjoitti...

Han är ju tjockare än jag, eller hur? ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Haha, tää haaste on pakko ottaa vastaan; viimeistään ensi viikon alussa duunissa.

Ehkä saan tätä kautta uuden kipinän.

Anonyymi kirjoitti...

Pitääx olla just nää gyzzärit?

Pete P. kirjoitti...

Hmm, joo kai, mä luulen että se just on vähän tällaisten kiertomatskujen pointti, että ne pysyy samana vastaajalta toiselle. Mut kuka välittää? Jotkut rikkoo rajoja!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...