03 heinäkuuta 2008

Shampanja, Playboy, Aku Ankka ja Albert

Alkuviikosta mieli oli hieman maassa ja työstressi tuntui erityisen rankalta, mutta pari viime päivää ovat olleet mahtavia. Olen päässyt näkemään työni jäljen, tuntemaan siitä itse ylpeyttä ja vastaanottamaan muidenkin kehuja. Eräästä projektista sain kiitokseksi jopa shampanjapullon!

Tuntuu hyvältä olla töissä paikassa, jonka lehtihyllyyn tilataan sekä Playboyta että Aku Ankkaa, vaikken niistä luekaan kuin toista.

Lisäksi nyt on helteinen heinäkuu ja nerokkaan Albert Hammond, Jr:n toinen sooloalbumi ¿Como Te Llama? julkaistaan ensi viikolla. Kärsimättömänä latasin sen verkosta jo pari viikkoa sitten ja se on osoittautunut erittäin mainioksi levyksi. A.H. Jr:n ensimmäinen soolo Yours To Keep oli rento paketti täydellistä pop-musiikkia ja uusi levy jatkaa samoilla linjoilla, mutta hieman monipuolisempana ja rokkaavampana. Täytyy päästä vaihtamaan laiton digiversio oikeaksi CD:ksi heti, kun se on mahdollista!

MP3: Albert Hammond, Jr. - The Boss Americana [lähde]

Muuta: Toinen uusi Oasis-kuva – *****:n siistiä!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Työpaikka jossa saa shampanjaa hyvistä suorituksista ei ole koskaan huono. Toisinkuin yritykset, joissa annetaan kuohuviiniä tai punaviiniä.

t: lokaali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...