01 heinäkuuta 2008

En aio unohtaa

Pahoittelen taas viimeaikaista kuivuutta postauksissa. Nyt on vain ollut niin kiireistä, ettei ole ehtinyt kirjoittaa, vaikka olisi ollut paljon aiheita. Haluaisin päivittää tätä blogia paljon useammin, sillä pidän kaikista lukijoista ja välitän blogin tasosta.

Lupaan, että vielä joskus lähitulevaisuudessa kirjoittelen paljon enemmän ja paljon useammin.

Tältä päivältä voi mainita erään oudon tapahtuman. Olin aamulla metrossa matkalla töihin. Metron ovien avauduttua Kampissa kaksi miestä pyrki kiireesti ulos samaan aikaan. Toisen miehen reppu tönäisi vahingossa toista miestä, joka horjahti ja jäi muutaman askeleen jälkeen. Tönäistyksi tullut mies juoksi reppumiehen kiinni, tyrkkäsi tätä selkään ja alkoi huutaa jotain "Mitä****uusämullealat"-tyylistä tekstiä (en aivan kuullut, koska iPod peitti melua). Reppumies oli niin hämmentynyt, että tyrkkäsi takaisin ja tätä nahistelua jatkui vielä liukuportaisiin asti.

Kun ensin tönäistyksi tullut tyyppi sitten kyllästyi tappeluun ja jatkoi kiireistä harppomistaan kohti automaattirappusten yläpäätä, huomasin että hänen t-paidassaan luki... Non-fighting Generation.

Niin se kai toimii.

MP3: The Verve - Mover [lähde]

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...