26 kesäkuuta 2008

Käänne kiireisempään

Työasiat kääntyivät eilen kiireisempään ja siten parempaan ja mielenkiintoisempaan suuntaan. Firman väki tunnusti vihdoinkin, ettei minulle oikein ole mitään järkeviä hommia, joten pomo ilmoitti konsernin muille yrityksille, että olen käytettävissä. Nyt hommia onkin sitten riittänyt monelta suunnalta ja ne ovat olleet paljon hauskempia, kuin ne harvat projektit, joihin alkukesästä pääsin mukaan. Tänäänkin olin puolitoista tuntia yliaikaa, koska oli sen verran mukavaa.

Ainoa harmittava puoli on se, että lievästi typerä olo vainoaa edelleen. Miksi en voi vain olla normaali ihminen, joka hakee töitä, saa työpaikan, ja tekee siellä töitä? Miksi pitää aina olla jotain ylimääräistä sähläystä?

Muuta: Eilisessä Saksa - Turkki -ottelussa kansainväliset kuvayhteydet pätkivät ukkosmyrskyn takia. YLE:n oma äänisignaali kuitenkin toimi, joten miksi selostusta ei jatkettu heti, vaan lähetys siirrettiin studioon, jossa Tapsa ja Mursu-Ana horisivat olemattomia? Sain onneksi kuitenkin radion nopeasti päälle, mutta sielläkin toiminta oli ylemäisen vaisua: tasaisella äänenpainolla hymisty lause "... Ja Klose nousee, Klose nousee muita korkeammalle." tarkoittaa ilmeisesti sitä, että Saksa siirtyy huippujännittävässä EM-välierässä 2-1 -johtoon puskumaalilla. Mitä sitä turhaan hehkuttamaan tai fiilistelemään.

Muuta 2: The Verven paluusingle Love Is Noise on nettikeskusteluissa herättänyt melko ristiriitaisia tunteita. Jotkut juhlivat sitä kuin Messiaan paluuta, mutta toiset pitävät sitä erittäin ärsyttävänä ja turhanpäiväisenä. Itse olen näiden ääripäiden välissä, mutta kuitenkin reilusti ensinmainitun suunnalla. Kappaleen taustan laulu-looppi on ehkä hieman rasittava, mutta toisaalta se on erittäin tarttuva ja mieleenjäävä. Uskon, että elokuussa ilmestyvä neljäs albumi tulee olemaan erittäin hieno.

Muuta 3: Glasvegasin Geraldine-single saapui tänään postissa. Ja se kuulostaa hy-väl-tä! Glasvegasissa vain on se jokin nimeämätön ominaisuus, joka erottaa loisteliaat bändit hyvistä bändeistä. "My name is Geraldine, I'm your social worker"!?! [video]

MP3: The Verve - Love Is Noise [lähde]

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...