25 kesäkuuta 2008

Oasis-levyn päivämäärä varmistunut!

Kuulkaa, maailman Oasis-fanit: kuin salamana kirkkaalta taivaalta tulee ilmoitus uuden Oasis-levyn julkaisupäivämäärästä! Suosikkibändini seitsemäs studioalbumi Dig Out Your Soul (tämän täytyy niiiin varmasti olla Liamin keksimä nimi!) ilmestyy vihdoin 6.10. ja sitä edeltää single The Shock Of The Lightning 29.9. Vielä siis melkein kolmen kuukauden odotus..!

Noel kuvailee The Shock Of The Lightningia groovaavaksi ja intensiiviseksi kappaleeksi. Hänen kertomuksensa julkaisemattomista kappaleista ovat pitäneet paikkansa vain hyvin harvoin, mutta ainahan saa spekuloida.

Ja nyt voi odotella, milloin koko biisilista julkaistaan... Onko Stop The Clocks mukana? Montako biisiä Liam jättää Noelin laulettavaksi? Onko albumilla Dig Out Your Soul -nimistä laulua?

Ylhäällä oleva kuva on muuten NME.com:in mukaan otettu tänä tiistaina.

MP3: Oasis - Live Forever [lähde]

Muuta: Myös toinen 1990-luvun legenda, The Verve, on ilmoittanut uudest albumistaan. Kohtalaisen mielenkiintoiselta vaikuttava paluusingle Love Is Noise on kuultavissa bändin MySpacessa.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Liamin äänestä liikkuu monenlaisia tietoja, mikäs on sun tilannearvio asiasta?

Pete P. kirjoitti...

No, aina kun uusi levy lähestyy, niin netissä on monenmoisia huhuja. Joku "oli kuullut levyn kaksi kertaa" ja oli sitä mieltä, että Liam kuulostaa "paremmalta kuin ikinä".

Mutta siis eihän se levyllä mikään ongelma olekaan: kuka tahansa saadaan kuulostamaan hyvältä studiossa. Mutta livekeikoilla se on viime vuosina ollut aika hirveän kuuloista...

No mutta toisaalta livessähän on tärkeintä, että Liamilla on hieno takki. :-P

Laulutyyleihin liittyen toivoisin muuten myös sitä, että Noel jatkais semi-falsetti -meiningillä myös uudella levyllä. Sen pitäisi laulaa useammin korkeammassa rekisterissä, se kuulostaa tosi hyvältä. Esim. The Importance Of Being Idle.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, Importance of Being Idle on tosi rautainen biisi. Ja studiossa äänen kuin äänen todellakin saa kuulostamaan hyvältä - ja mieluummin vaikka paskaäänistä Liamia kuuntelee kuin jotain tusina r'nb diivaa. :D

Pete P. kirjoitti...

Hmm, no esim. Rowettan versio Stop Crying Your Heart Outistahan oli tosi hyvä... ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa. Levyn julkaisua odotellessa - jokohan Amazonista saa ennakkotilattua..

Jos edellisen levyn meno jatkuu, niin vahva levy tulossa. Mitenköhän Liam and Patsy Recreation Club Semifinaalissa?

t: lokaali

Pete P. kirjoitti...

Lokaalille ja kaikille muillekin tiedoksi, että lokakuuksi saattaa erittäin todennäköisesti olla luvassa ehkä kaikkien aikojen uuuuusssshhh'ein Recreation Club! Hommaa keitetään kokoon juuri tällä hetkellä ja tarkoituksena on saada mukaan sekä legendaarista nostalgiaa että uusinta hi-tech uutta...

P.S. Jos Oasis-faneilla on jotain ideoita / toiveita Clubia kohtaan, toivomuksia voi esittää vaikka kommentoimalla tähän blogiin.

Anonyymi kirjoitti...

Jos kuva on otettu lähiaikoina niin perkele! Liam on käynyt parturissa! Ei se muutukkaan jeesukseksi!

Pete P. kirjoitti...

Joo, ja Liamilla on taas pyöreät Champagne Supernova -aikojen Lennon-lasit! Jiih!

Andy näyttää raffilta mutta coolilta ja Gem tosi skarpilta nykypäivän modilta, mutta Noel on tainnut hoiperrella kuvaussessioihin suoraan pubin pöydän alta (tai vaipanvaihdosta..?)... Saisikohan siitä näpättyä uuden kuvan ja photoshopattua tähän kuvaan tilalle?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...