04 heinäkuuta 2008

Kaveri kuumiin kesäpäiviin

Viilentäväksi kumppaniksi kesän kuumiin tunteihin rannalla tai työpaikalla sopii erinomaisesti Hansen's Natural Green Tea Soda. Lisäaineettomat ja luonnollisen makuiset teepohjaiset limsat ovat oma uusi suosikkini.

Kampin K-kaupassa on myynnissä kahta makua: tangeriinia ja pomegranaattia. Kumpikin on aivan älyttömän virkistävän makuista!

Lähes puolilitraiset tölkit ovat juuri täydellisiä: tölkistä limsa on aina raikkaampaa ja maukkaampaa kuin muovipullosta, mutta tavallinen 0,33-litrainen ei usein hellepäivänä tahdo riittää. Amerikkalaistyylinen (tänäänhän on 4. heinäkuuta...), suurempi tölkki ratkaisee ongelman ja lisäksi näyttää hyvin viehkeältä.

Suosittelen kokeilemaan!

MP3: The Beatles - Everybody's Got Something To Hide Except Me And My Monkey [lähde] Tämä on Beatles-kappaleista hengästyttävimmin nimetty, mutta tiesittekö että saksan sanassa Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz on 63 kirjainta?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tiesin! (Ja osaan myös sanoa sen, olkoonkin että suosikkini on perinteinen epäjärjestelmällistyttämättömyydellänsäkäänköhän. :D)

Pete P. kirjoitti...

Tiesit? Vau, onnittelut, hehheh! :-D

Sillä on ilmeisesti jotain tekemistä hullun lehmän taudin kanssa. Joku laki, mikä rajoittaa lihan tuontia, tms.? Kuulemma ko. lain tehnyt komitea myöhemmin myönsi, että sana oli "ehkä aavistuksen verran" liian pitkä. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Wikipedian mukaan se on jotain sellaista kuin beef labeling supervision duties delegation law. :) Joskus englannin yhdys sana systeemilläkin on puolensa...

Pete P. kirjoitti...

Joo, ja toi Wikipedian äänitiedosto, missä se lausutaan, on kanssa tosi hyvä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...