04 lokakuuta 2008

Oasis-aate elää Suomessa

Oasis-aate elää Suomessa. Ei kovin laajana, mutta erittäin vahvana. Siitä saatiin todiste jälleen eilen illalla, kun Liam & Patsy Recreation Clubin Dig Out Your Soul -esikuuntelumarathonilta Wall St. Barissa houkutteli paikalle hienon ja vaihtelevan joukon eri-ikäisiä, -näköisiä ja -kokoisia Oasis-faneja. Kiitos kaikille paikalle saapuneille!

Todistetuksi tuli myös, että Dig Out Your Soul on aivan oikeasti Oasiksen paras levy sitten (What's The Story?) Morning Gloryn eli n. 13 vuoteen. Dig Out Your Soul on sen jälkeisiä levyjä yhtenäisempi, energisempi ja tiukempi kokonaisuus. Se ei sisällä yhtä helppoja hittejä kuin edellinen Don't Believe The Truth, mutta se on syvempi ja moniulotteisempi albumi. Kirjoitan levystä laajemman arvion lähipäivinä, kunhan ehdin kuunnella sen vielä pari kertaa rauhassa.

Seuraavan kerran Liam & Patsy Recreation Club iskee näillä näkymin marraskuussa. Silloin luvassa on jotain vanhaa ja jotain uutta - ja kaikenkaikkiaan unohtumattoman suurikokoinen ja tärkeä Oasis-ilta. Siihen asti kannattaa seurata MySpacea, Facebookia ja tätä blogia - sekä nauttia virkeästä ja vaikuttavasta uudesta Oasis-levystä!


Gold & Silver & Sunshine: The Making of Dig Out Your Soul -dokumenttielokuvan traileri. Koko elokuva on nähtävissä Dig Out Your Soul -boxsetin mukana tulevalla DVD:llä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

aah, deluxe-boxia odotellessa voi nauttia tänään julkaistuista virallisista mp3:sista. juuri soivan Bag It Up:n perusteella aivan loistava levy.

harmi että LPRC tuli missattua. kaksi ja puoli viikkoa saarilla - savuisia mallasviskejä, Guinnessia ja NME:n haastattelut paikan päällä luettuna. Fuckin' A! :)

t: lokaali

Pete P. kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä reissulta!

Luitko jo Q-lehden 50-sivuisen megapaketin? "SpongeBob Squarepants is an enthusiastic, full-of-beans sponge that lives at the bottom of the sea in Bikini Bottom. He's mad for it." :-D

Dig Out Your Soul on ehdottomasti erittäin loistava levy! Hieno kokonaisuus ja upeita yksittäisiä biisejä. Mun suosikit tällä hetkellä on The Turning ja To Be Where There's Life, mutta suosikki vaihtuu oikeastaan joka kerta. Mikä - kuten sanottua - on hyvän levyn merkki.

Ahh, Falling Down on myös hieno!

Seuraava LPRC on ehkä jo ensi kuussa. Silloin et voi jättää saapumatta paikalle!

Anonyymi kirjoitti...

joo, tietty Q tuli ostettua. :)

Aivan mahtavaa sisältöä. olisi pitänyt ostaa molemmat kannet, mutta jäi kuitenkin tekemättä kun sisältö oli identtinen.

RyanAirin lentoja voin suositella, käytännössä lenneltiin puoli-ilmaiseksi paikasta toiseen ja in-flight markkinointimateriaalin tilastojen mukaan vähiten lentojen myöhästymisiä ja laukkujen katoamisia/vahingoittumisia eurooppalaisista yhtiöistä. Tiedä sitten mikä on totuus, mutta kaikki 6 lentoa ajoissa perillä laukkujen kanssa.

ehdottomasti ensi kerralla mestoilla kun LPRC on.

t: lokaali

Amoena kirjoitti...

Ootsä ajatellut koostaa mitään autumn/winter playlistiä? Se Spring oli sen verran kiva setti että toinenkin kelpaisi :P

Anonyymi kirjoitti...

Hehee, kiva että kysyt! Viime syksynä olin tekemässä ihan öky-autumnplaylistiä, mutta siitä tuli jotenkin vajavainen, joten en esitellyt sitä ikinä eikä se enää ole tallessa.

Kaikki riippuu säästä... Esim. tällaisiin aurinkoisiin syyspäiviin olisikin selkeä playlist-tarve, mutta nää on ehkä pian jo ohi.

Mun pitää varmaan sitten kun on vaan kokonaan koko ajan pimeää, tehdä joku tunnelmallinen sisässäpysymispimeysplaylist. Ja tuo olkoon sen nimenä. Katsotaan siis ensi kuussa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...