01 lokakuuta 2008

Hajoan osiin

En ennen eilistä tiennytkään, miten paljon aivastaminen voisi sattua. Pyrskähdin aamulla bussissa niin voimakkaasti, että jo aiemmin oireillut selkäni meni aivan täydelliseen lukkoon. Sinnittelin pari tuntia yliopistolla, mutta en jumituskipujen vuoksi voinut edes istua paikallani kahta minuuttia kauempaa, joten hylkäsin viikon ainoan luentoni ja suuntasin hierojalle. Mukavan kovakourainen käsittely auttoi hieman, mutta ei täysin. Kävelen tänäänkin varovaisesti kuin vanha mies.

Hierojilla on muuten aika hyvät tuntipalkat.

Eilen siis hajosi selkä ja tänään hampaat. Olin ensimmäistä kertaa kunnollisessa hammaslääkärin tarkastuksessa yli viiteen vuoteen ja reikiä löytyi neljä. Tavallaan neljä reikää on kuitenkin aika vähän ihmiselle, joka juo Pepsiä käytännössä joka päivä (viime kuussa pidin viiden päivän tauon, se oli pisin tänä vuonna).

Muutenkin on taas ollut melko kiireistä. Olemme järjestelleet muutaman kaverini kanssa matkaa New Yorkiin uudeksi vuodeksi. Eli suurin piirtein samanlainen keissi kuin kaksi vuotta sitten, mutta nyt meitä lähtee matkaan seitsemän nuoren herrasmiehen sijasta vain neljä. Vuokraamassamme pienessä yksiössä tulee siis olemaan ehkä ainakin aavistuksen verran väljemmät oltavat kuin viimeksi.

Odotan matkaa kovasti, sillä en ole tänä vuonna käynyt vielä missään ulkomailla. Tämä on jo kolmas kertani New Yorkissa ja nyt aion yrittää edellisiäkin reissuja enemmän nauttia vain pienistä yksityiskohdista ja hauskoista jutuista. On hyvä päästä matkaan, ja 12 päivää on varmasti sopiva aika olla poissa kaikesta tavallisesta.

Nytkin pitäisi lukea tenttiin ja odotella uutta työsopimusehdotusta sähköpostiin. Onkohan se mennyt väärään osoitteeseen.

JA HUOMENNA ON LIAM & PATSY RECREATION CLUBIN TARJOAMA OASIS DIG OUT YOUR SOUL -ENNAKKOKUUNTELUMARATHON WALL ST. BARISSA KLO 09 - 01! LEVY SIIS SOI BAARISSA KOKO PÄIVÄN JA LUVASSA ON MYÖS TARJOUSDRINKKEJÄ SEKÄ OASIS-TIETOVISA. KAIKKI OVAT TERVETULLEITA TARKASTAMAAN UUDEN OASIS-LEVYN ENSIMMÄISENÄ SUOMESSA!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten olette aikaisemmin loytaneet vuokra-asuntoja New Yorkista? Neti kautta? Voiko kaikkiin valittajiin luottaa jne? Vuokraaminen on kaiketi halvempaa kuin hotellielama? Otan neuvot korvan taakse, koska minuakin New York kiinnostaa kovasti; onhan siella kaytava, edes kerran elamassa.

Sonja

Pete P. kirjoitti...

Joo, netin kautta. Ihan Googlesta jotain "new york short-term apartments" jne. Otettiin tällä kertaa samalta vuokranantajalta kuin viimeksi (mutta eri asunto), koska se osoittautui todella luotettavaksi tyypiksi edellisellä kerralla. Löytyy täältä, mutta varmasti muutkin on hyviä.

Vuokraaminen ei välttämättä ole halvempaa kuin hotellissa asuminen, mutta juju on siinä, että vuokraamalla pääsee paljon paremmille sijainneille. Useimmat edulliset hotellit on jossain 90. kadusta ylöspäin, kun nytkin me asutaan 29. kadulla alle €50/yö.

NYC on kyllä sellainen paikka, jonne kannattaa mennä kerran elämässä ja useamminkin, ehdottomasti!

Anonyymi kirjoitti...

siis alle 50/eur/yö/hlö, ei koko kööri tietenkään

Anonyymi kirjoitti...

Hajoilen näille sinun kirjoituksille (oli hauska sanaleikki, hah, hah...). Juu, aivastaminen on tosi vaarallista, mutta on myös hirmuisen vaarallista olla aivastamatta. Ja tottahan toki yskiessä voi murtaa kylkiluita jne. Odotan päivää jolloin hengittäminen todetaan terveydelle haitalliseksi (tai sehän on jo, kaikki nämä pakokaasut ja tehtaiden päästöt ilmassa...)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...