28 tammikuuta 2010

"And if a double decker bus crashes into us..."

Ulkona on tällä hetkellä aivan tappavan liukasta. Pelkään ihan tosissani, että kävellessäni kaadun ja halkaisen kalloni. Tai jos olen auton tai bussin kyydissä, pelkään kolaria tai suistumista ja puristan istuimen reunaa rystyset valkoisina.

Tänään pääsin töistä kollegan tarjoamalla autokyydillä. Viilettäessämme hurjaa vauhtia pitkin jäistä Länsiväylää, yritin rauhoittaa mieltäni kuuntelemalla tarkasti radiosta tulevaa musiikkia. Silloin mieleeni ponnahti ajatus: jos kuolisin nyt, mikä musiikki säestäisi viimeisiä sekuntejani?

Tänään se olisi ollut teknoa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hmmh, mikäköhän olisi tarpeeksi vakuuttavaa viimeistä musiikkia? Itse lähtisin eeppisellä soundtrack -maailmalla.

Viime kesänä musiikkina olisi ollut Enrico Morriconen Ecstasy of Gold. Nyt pitäisi harkita tarkemmin.

t: lokaali

Pete P. kirjoitti...

Ehkä jotain instrumentaalimusiikkia tosiaan pitäisi olla siihen lähtövaiheeseen. Sitten hautajaisissa haluaisin, että soitettaisiin Guillemotsin São Paolo.

Toi Morriconen länkkäribiisi ois aika tunnelmallinen, hahah!

dpst kirjoitti...

Tämä vois olla aika mielenkiintoinen lähtö biisi. http://www.youtube.com/watch?v=Nt6jmeaXnkc

Miettisin hautajaisissa myös jotain klassista, ajattelin jotain chapinin biisia, kunnes tulin tulokseen, että ehkä oman lempibändin jokin biisi voisi olla hyvä. Musen Ununited States of Eurasia ihan vaan sen takia, että siinä lopussa on Collateral Damage niminen kappale, joka on taas Chapinin alkuperäinen. Eli kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

emmi2410 kirjoitti...

Nyt on sit pakko kuunnella loppuilta The Smithsiä. Sopii kyllä niin mun tän hetkiseen mielen tilaan otsikon biisi, jotenkin oudosti.

Toivottavasti sois joku hyvä biisi kuollessa. En osaa sanoa mikä, mutta olisi varsin ikävää jos jäis ikuisuuteen joku ärsyttävä korvamato päähän.

Pete P. kirjoitti...

Niin joo, tuntuisi kyllä pahaakin pahemmalta kuolla Lady Gagan "Bad Romancen" soidessa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...