26 tammikuuta 2010

Uni: Varallisuus lopussa

Nukuin viime yönä hyvin sikeästi ennen kuin lumiaurojen murina herätti hetkeksi aamuyöllä. Sain uudelleen unta, mutta väliherätyksen jälkeen unet olivat melko kaoottisia.

Yön viimeiseksi jääneessä pätkässä ostin puolentoista litran Pepsin Alkosta (!) ja maksoin pankkikortilla. Sain kuitenkin yllättäen €20 vaihtorahaa käteisenä. Kun ihmettelin tätä, kassatäti sanoi: "No, näin täältä koneelta että sun tilillä ei oo enää yhtään enempää rahaa, joten ajattelin antaa kaikki loput tässä setelinä." Kamalaa!

Täytyy taas kerran aloittaa kesätöiden hakeminen tai muuten uni onkin pian todellisuutta. Nykyinen työsopimukseni loppuu juuri kesän alussa, joten ennen sitä tarvitsisi löytää jotain.

Tuntuu siltä, että tyhmenin joululoman aikana. Yleensä tyhmeneminen tapahtuu kesäisin pitkän opiskelutauon aikana, mutta nyt se ehti tapahtua jo noin kuukaudessa. Yliopistolle palaaminen on tuntunut hiukan vaikealta, en ole vielä päässyt rytmiin ollenkaan kiinni. Siihen on vaikea päästä kiinni myös siksi, että luentoja ei ole kuin yhden kerran viikossa ja muina aikoina kaikki on kiinni vain omasta aktiivisuudesta. Jos sellaista aktiivisuutta siis olisi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hoi sie,

lupasin joskus laittaa sulle linkkiä MySpaceen kun olisi kunnon biisejä upittuna. Tänään heitin ekan:

http://www.myspace.com/taavetkellemusic

Pete P. kirjoitti...

Hei tää on tosi hyvä biisi! Käykäähän kaikki tsekkaamassa! Pidän kovasti - ja olen todella yllättynyt. En ole ehkä oikein koskaan "löytänyt" mitään hyvää MySpacesta.

Pete P. kirjoitti...

ÖKYBIISI! Pidän erityisesti noista näppäillyistä viuluista (vai onko ne synteettisiä? No, joka tapauksessa...). Tasokasta. Hämmästyttävää.

Anonyymi kirjoitti...

Synteettisiä ovat. Resurssien puutteen takia on kymmenisen vuotta vanha MIDI-näppäimstö saanut uuden elämän. Toi biisi on nauhotettu, miksattu ja masteroitu ihan jokasen Macin mukana tulevalla GarageBandilla - ilmainen softa siis periaatteessa. Aikaahan se vie, mutta ihan kivaa jälkeä silläkin saa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...