13 tammikuuta 2010

Omat jutut parhaat jutut

Yleisesti ottaen ei kai ole oikein sopivaa huvittua omista jutuistaan, mutta itse olen huomannut, että nauran omille vitseilleni melko useastikin.

Tänään hihittelin töissä pari minuuttia, kun keksin maksullisen puhelinlinjan nimeltä Hikkapuhelin. Idea on seuraavanlainen: jos sinulla on hikka, voit soittaa Hikkapuhelimeen, josta heti vastaa joku huutamalla "BÖÖ!"

Olisi se hauskaa.

Muuta: Conan O'Brienin vasta puolisen vuotta luotsaama The Tonight Show on tällä viikolla joutunut vakavasti uhanalaiseksi. Ohjelman katsojaluvut ovat olleet NBC:lle pettymys ja show'n entinen juontaja Jay Leno haluaa ohjelmapaikkansa takaisin. Mm. Twitter on tällä hetkellä tupaten täynnä Conan/Leno -mielipiteenvaihtoa ja Conan itse julkaisi eilen avoimen kirjeen "Maan kansalle".

Hauska asia on siis kovin vakava. Kyse on totta kai rahasta (NBC:llä on Conanin kanssa viisivuotinen sopimus, jonka arvo on $20m / vuosi), mutta sitäkin enemmän oikeastaan perinteistä ja arvovallasta: The Tonight Show on vuosikymmenien ikäinen amerikkalainen instituutio, jota on koko historiansa ajan lähetetty samalla ohjelmapaikalla iltauutisten jälkeen ja jonka pitkäaikaiset juontajat ovat muodostuneet televisiobusineksen legendoiksi. Siispä ohjelman siirtäminen eri ohjelmapaikalle tai uuden juontajan erottaminen näin pian olisivat kummatkin amerikkalaisia kuohuttavia vaihtoehtoja.

Tilanne on vielä tällä hetkellä hyvin epäselvä ja hankala, mutta vanhan sanonnan mukaisesti show'n on pakko jatkua ja asetelmassa osataan onneksi nähdä humoristisiakin puolia.

1 kommentti:

emmi2410 kirjoitti...

No mutta johan ois, jos ees jutun keksijä ei sille naurais.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...