24 heinäkuuta 2010

Kääk!



En tosiaankaan kuuntele paljon radiota, mutta ilmeisesti joillain kanavilla tämä taitaa olla varsinainen kesähitti? Huonompaa kappaletta saa kyllä hakea. En muista, milloin viimeksi olisin kuullut jotain näin matalaotsaista. Biisissä ja videossa on pielessä aivan kaikki. Oikeastaan tämä on jo niin huono, ettei tästä jaksa edes raivota.

(En tosin ole täysin varma, muuttuuko kappale esimerkiksi jossain puolivälin jälkeen aivan loistavaksi, sillä en ole pystynyt kertaakaan kuuntelemaan sitä ensimmäistä kertosäettä pidemmälle.)

Jos haluatte tänä kesänä kuulla vastapainoksi hyvääkin räppiä, suosittelen hakeutumaan Mirkovicin juontaman Liian Deeppi Show'n pariin Radio Porkkalassa.

Edit klo 20:40 Huomasin äsken Spotifytä selaillessa, että Maija Vilkkumaan uuden singlen nimi on Dingo ja Yö. Karmaisevaa! Vielä pahempaa voisi olla vain, jos itse n uusi single olisi Dingo ja Popeda, mutta on tämäkin jo aivan tarpeeksi kamalaa.

4 kommenttia:

Duussi kirjoitti...

Jopas jotain, täähän oli ylläri - noi videon tytöt on meidän tanssikoulusta. Nykyään tosin tanssivat enimmäkseen Lola's Pussycatseissa, jonka kautta ilmeisesti ovat päätyneet videollekin. Kurjaa, miten noin kauniit ja ihanat nuoret tytöt saadaan näyttämään videolla jotenkin... no, halvoilta.

Voin hyvin kuvitella että biisi iskee sellasiin 18-vuotiaisiin kesäbilettäjiin. Itehän en tietenkään tykkää. :D

Anonyymi kirjoitti...

Katoin vasta nyt Time Fliesin video-osuuden kommenttien kera. Jatkuvaa naurua vedet silmissä; minkä oikean elämän Beavis & Buttheadin maailma Noelissa menettääkään.

Lauri kirjoitti...

Kiitän Rähinä Recordsia jatkuvista yrityksistä pilata rapin maine kokonaan.

Anonyymi kirjoitti...

Edittiin: minusta se oli hupaisaa. Vielä ku Jenni Vartiaisen uusimmalla levyllä biisi Duran Duran (joka itse asiassa ensikuuleman perusteella ihan ok). Ah tätä intertekstuaalisuuden aikakautta!

~torneå

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...