12 lokakuuta 2010

Banksy / Simpsonit



Mitä mieltä Banksyn Simpsonit-alkukuvista oikein pitäisi olla? Banksyn katutaide on usein melko oivaltavaa ja Simpsoneiden tunnaripätkässäkin hänen pisteliäs huumorinsa tulee enemmän kuin hyvin esille. Mutta onko yhteistyö Simpsoneiden kanssa osuvasti käytetty tilaisuus kritisoida instituutiota vai sittenkin viimeinen myönnytys mainstreamin hohdokkuuden edessä?

Itse kallistun ehkä jälkimmäiselle kannalle. Tämä olisi ollut Banksyltä rohkeampi statement, jos hän olisi tehnyt sen aitoon sissityyliin kuten esimerkiksi muutaman vuoden takaisen Paris Hilton -hyökkäyksensä. Nyt lopputulos on enemmänkin sellainen, että Simpsonit saivat Banksyltä hauskat alkukuvat ja annoksen katu-uskottavuutta - mutta mitä sai Banksy (paitsi luultavasti paksun tukon dollareita)?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen Banksyn "Exit through the gift shop" -dokumentin katsomista. Sen jälkeen on hyvä googletella aiheesta lisämateriaalia.

t: lokaali

Pete P. kirjoitti...

Joo, tuota on monet kehuneet. Pitääpä tsekata.

Anonyymi kirjoitti...

Paris Hilton-hyökkäys on menny meikältä täysin ohi! Se kuulostaa varsin viihdyttävältä, mutta linkkiä en saa toimimaan?

torneå

Pete P. kirjoitti...

Aa, no siis Banksy vaihtoi salaa 500 kpl levykauppojen hyllyissä olleita Paris Hiltonin CD:itä omaan versioonsa, jossa Parisin musan oli remixannut Danger Mouse ja johon Banksy oli tehnyt kannet.

Pete P. kirjoitti...

Täältä näkyy koko setti.

Anonyymi kirjoitti...

Ahaa :---D mieshän on ovela kuin kettu.

torneå

Anonyymi kirjoitti...

...tai nainen.

torneå

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...