17 toukokuuta 2009

Milloin seuraava Oasis-levy?

Vaikka Dig Out Your Soulista ei ole kulunut kuin puoli vuotta, seuraavaa uutta Oasis-levyä voi alkaa odottamaan jo nyt. Pitkin kevättä Noel Gallagher on soittanut konserttien soundcheckeissä uusia kappaleita, jotka ovat kuulostaneet erittäin kiinnostavilta.

Toistaiseksi vaikuttavin näistä uusista biiseistä on eilen ilmoille tullut, alustavasti nimellä Everybody's On The Run tunnettu kappale. Siinä on erinomainen melodia, joka tarttuu päähän tehokkaasti jo ensikuuntelulla. Siinä on tottakai vanhoja tuttuja Oasis-sävyjä, mutta myös aivan uudenlaisia vivahteita. Ennen kaikkea se soljuu samalla tavalla helpon ja vaivattoman oloisesti kuin kaikki parhaat Oasis-biisit. 

Noel Gallagher on siis ilmeisesti jatkamassa jo Dig Out Your Soulilla saavuttamaansa huippuvirettä. Toivottavasti tämänkään kappaleen virallista julkaisua ei vain tarvitsisi odottaa seuraavaa kolmea vuotta - kuullaanpa se sitten Oasis-albumilla tai Gallagherin paljon huhutulla soololevyllä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

PrettyGreenin vaatteet myynnissä kesäkuun ensimmäinen päivä, maailmanlaajuinen toimitus.

t: lokaali

Pete P. kirjoitti...

Näit varmaan jo ne Brightonin-promokuvatkin? Hienoja! Ainakin maisema ja skootteri siis... Ilmeisesti pyritään aika vahvasti mod-tyyliin. Toi parka ei oikein vielä vakuuta mua, mutta varmasti mallistosta löytyy jotain vielä kiinnostavampaakin. Veikkaan tosin, että noi tulee olemaan aika kalliita. Ja tavallaan toivonkin, koska silloin ne olisi todennäköisesti myös laadukkaita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...