14 marraskuuta 2009

Kiirekiirekiire

Blogiin kirjoittaminen on jäänyt hieman vähemmälle, sillä olen viimeisen viikon ajan kirjoittanut seminaarityötäni lähes yötä päivää. Tai oikeammin vain öisin. En pysty keskittymään kirjoittamiseen kotona, joten joudun kirjoittamaan kirjastossa - mutta en pysty kirjoittamaan ihmisiä vilisevässä kirjastossa, joten joudun odottamaan myöhäistä iltaa, jolloin siellä on rauhallisempaa. Tällä viikolla olennaisia elementtejä kirjoitusprosessissa olivat myös Pepsi, Maxi-Tuplat sekä Facebookista löytynyt Dungeons & Dragons -minipeli, joka herätti vanhassa luolamestarissa lämpimiä muistoja.

(En ole ollut minkäänlainen mestari yhtään missään yli 10 vuoteen.)

Työ tuli valmiiksi juuri deadlinen puitteissa, kuten pitääkin. Miksi tehdä mitään valmiiksi yhtään aikaisemmin? Silloin joutuisi jossittelemaan sitä, miksi ei korjannut jotain pientä virhettä, vaikka sellaiseen olisi ollut aikaa.

Nyt vain odotan ensi torstaita, jolloin tutkimusseminaaria vetävä professori repii pääni irti kuin vihreä lohikäärme kaoottiselta kääpiöltä. (Roolipelien ystävät saavat tästä ehkä pienen "lol":in, muut tuskin mitään.) Ainoa toivoni on, että mm. keskiaikaan sekä lasten historiaan keskittynyt professori ei oikein ole täysin perillä hieman modernimmasta aiheestani, jolloin voisin kumota väitteet typeryydestäni vetoamalla väärinymmärryksiin. Tämä on kuitenkin ehkä kaukainen toivo, sillä parin ensimmäisen seminaarikerran aikana on osoittautunut, että kyseinen professori tietää aivan kaiken aivan kaikesta (ainakin omasta mielestään).

Syksyn kovin rutistus taitaa kuitenkin olla nyt jo takana ja nyt voin jo hieman huoahtaakin. Tämän illan suunnitelmissa on suunnata Kirkkonummelle, jossa Dala Doli ja Mirkovic vetävät pienimuotoisen lämmittelykeikan maailmanvalloitusprojektin alkajaisiksi. Huomenna käyn tarkistamassa, miten tämä konsertti vertautuu Jäähallissa soittavaan Placeboon.

Positiivisten tapahtumien jatkeeksi myös Monk jatkuu tänään Ykkösellä klo 19.45 uusin jaksoin!

9 kommenttia:

dpst kirjoitti...

Mä en löytänyt Dungeons & Dragons minipeliä, vaikka ettisin. Harmi, että multa jää molemmat keikat väliin, ei vaan ollut yhtäkään kaveria tonne Placeboon.. harmittaa. Monkia olen kattonut mutta yhtäkkiä se vain unohtui. Pitäisköhän taas kokeeksi katsoa yksi jakso? Toivottavasti Dolin ja Vicin maailmanvalloitus alkaa onnistuneesti!

Pete P. kirjoitti...

Dungeons & Dragons Tiny Adventures

Monk on hyvä. Jännä, mutta ei liian jännä. Nokkelia juttuja ja sympaattinen sankari.

dpst kirjoitti...

Pettysin monkin ekaan jaksoon. Siin oli kyl hyvä rikos niinkun melkeen joka Monkissa mut sit siin oli joku (pienispoiler) todella ärsyttävä naisnäyttelijä (pienispoilerohi). Mutta olihan se myös ihan hauska jakso. Täytyy muistaa katsoa myös seuraava Monk. Mites keikka meni, jäikö hyvät tunnelmat, vaikka kotimatka taisi latistaa tunnelmaa.

Pete P. kirjoitti...

(Siis asiasta tietämättömille: ohikulkijat haukkui mua kotimatkalla huoraksi. Se ei ollut kivaa.)

Show oli ihan mahtava, Doli ja Mirkovic oli huippuenergisessä kunnossa. Erinomainen case, josta saatiin mukaan paljon oppia tulevaa varten. Hyvät tunnelmat.

Anonyymi kirjoitti...

Ääääh!!! Monk jatkuu :< sehän on upea juttu sinänsä mutta kertokaa mistä ne jaksot näkee teeveetön ihminen? Jännä juttu, musta MTV3 ja Nelonen tarjoilee suht paljon kiintoisaa matskua netti-tv:n kautta ihan ilmaseks, mutta Yle Areenalla tuntuu aina olevan vaan jotain ylijäämäpaloja. Vai oonkse vaan mä jonka asenteessa on vikaa? Ja mikä on (mielellään laillinen) ratkaisu Monkin näkemättömyysongelmaan? Auta, oi supersankarimme Pete!

Torneå

Pete P. kirjoitti...

Laillinen ratkaisu on ostaa DVD:t. Noita ulkomaisia sarjoja ei oikein yleensä näy esim. Yle Areenalta.

Semilaillisesti esim. täältä voi nähdä paljonkin ohjelmia, mutta Monkista ei näköjään ole ihan uusimpia kausia näkyvillä.

Anonyymi kirjoitti...

Oih! Ehkä voin tsekata jos (todennäkösesti KUN) multa on jääny joku jakso näkemättä. Tää on kuitenkin opiskelijabudjettiystävällisempi ratkaisu... Kiitos!

Torneå

ps. semilaillinen on hieno termi!

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin ja pps:

Kiitos kun annoit uuden syyn jättää kouluhommat "myöhemmin" tehtäviksi! Nää on aina helmiä.

Laika kirjoitti...

Onnea Rahikaisen kanssa! Se on tiukka mamma, mutta kuoren alla mukava. Mun vaihtoblogi (neuvoistasi huolimatta perustin sellaisen...) löytyy osoitteesta blogs.helsinki.fi/lknevala, jos kiinnostaa. Vielä siellä ei montaa juttua ole, sillä on ollut ongelmia tietokoneen kanssa, mutta tästä lähtien päivitystahdin pitäisi olla tiheämpi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...