20 marraskuuta 2009

Sarasvuon kyltit

Tämän viikon hömppäpuheenaiheena ovat olleet Jari Sarasvuon luomat lenkkipolkukyltit. Espoolaiseen metsään kiinnitetyissä, led-valaistuissa viesteissä lukee: Love more, Fear less ja Fight harder. Jutusta löytyy vaikka kuinka monta vinoilun aihetta ja suurin osa niistä onkin luultavasti jo käsitelty lehdissä, radiossa ja nettikeskusteluissa.

Itse haluaisin kuitenkin huomauttaa yhdestä tietystä kylttien viesteihin liittyvästä seikasta, joka kenties avaa sarasvuolaisen maailman taustoja astetta laajemmin: Sarasvuon ajatusten mukaan kaikessa toiminnassa tärkeintä on määrä. Love more, fear less.

Laadusta tai muista hienovaraisemmista ominaisuuksista ei puhuta. Onko enemmän aina parempi?

7 kommenttia:

dpst kirjoitti...

Aina tulee huijatuksi että määrä korvaa laadun. Vai ostatko mieluummin levyn jossa on 5 kappaletta vai 15? Varsinkin jos molemmilla saman verran hintaa. Monkista sen verran että aika hauska jakso ja introkin oli tosi hyvä.

Pete P. kirjoitti...

Joo, Monk oli huippu tänään, hahhaha! Keepin' it real silleen kädet ylhäällä.

Anonyymi kirjoitti...

Och dom tog mig till en smutsig strand
Där vålnader av surfare som drunknat samlade PET-flaskor för pant

Pete P. kirjoitti...

Niin toi oli uudesta Kentistä. Kuuntelin albumin kertaalleen viikonloppuna. En ollut ihan täysin vakuuttunut. Se alun virsibiisi oli turhin ikinä ja jotenkin Joakim Bergin ääni oli melkein koko levyllä vähän sävytön. Hmm hmm. Mutta ehkä se tästä paranee. "Idioter" oli ehkä tarttuvin ekalla kuuntelulla.

Anonyymi kirjoitti...

Jep. Ite oon kuunnellu aika vähän vielä, pitää albumi kuitenki ostaa. Parhaita tällä hetkellä melodisesti ehkä just Töntarna ja Hjärta (en tosin oo kuunnellu ihan kaikkia läpi). Niissä on nykyään semmonen vika että sanotukset on huippuja mutta musiikki melko mitäänsanomatonta. Joo se virsi oli tosi hämmentävä, hyvät (joskin vaikeesti tavotettavat) sanat kylläkin, mutta ihme mörinää. Se olis ehkä saanu enemmän armoa lopetusbiisinä, en tosin tiedä sittekään. Moni kappale, esim. just Sjukhus, tosi hyvin sanotettu mutta siihen se sit jääki.

Ja se kansi on ärsyttävä, se Röd-teksti näyttää Paintilla kiireessä tuherretulta ("Oho ai niin, tässä piti olla tää levyn nimi!").

olen muuten jälleen Torneå, mutta jostain syystä pelkäsin ton lyriikkakommenttini olevan ihan naurettava, enkä rohjennut myöntää sitä omaksi tuotoksekseni. SHAME ON ME! This won't happen again.

Torneå

Anonyymi kirjoitti...

js ps. en kyllä ole vielä ehtiny analysoida Idioter:ia, sekotin sen äskön Töntarnaan...hehheh

-T

Pete P. kirjoitti...

Joo, oon myös kannesta oikeastaan samaa mieltä. "Röd" olisi nimenä herkullinen ja tarjoaisi mahdollisuuksia virkistävään kansitaiteeseen, mutta toi on aika perus-Kent oikeastaan. Siis ihan samanlainen tyyli kuin esim. Hagnesta Hill tai Vapen & Ammunition: iso köriläsobjekti vaan kuvassa + levyn nimi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...