09 maaliskuuta 2010

Pentti Matilainen Pictures

OK, ehkä ei ole täysin korrektia nauraa näille pätkille, sillä tekijöiden mielenterveyden ja / tai älyn tasossa saattaa olla lieviä puutoksia, mutta silti... fiktiivinen ja pullea agentti-Raimo Ilaskivi!!! Hahahaha



Entä mitä asioiden tilasta kertoo se, että Johanna Tukiainen suostuu maksusta näihin mukaan? Nyt liikutaan jo kaiken ymmärryksen rajamailla.

9 kommenttia:

Aida kirjoitti...

häääääh? mitä helvettiä? :D siis mikä tän videon pointti oli? hyvä kans toi raskas hengitys (kameramiehen?) etenki tossa kun toi blondi puhelinmuija tulee kuvaan.

tän videon tarkoitusperät jäi nyt kyllä vähän hämärän peittoon...

Pete P. kirjoitti...

Tää kai siis ihan oikeasti pitää itseään jonkinlaisena elokuvamogulina. Se tosiaan ihan maksoi €800 (!) Tukiaisen siskosten näyttelijänpanoksestakin, eli kai se on aika tosissaan tekemässä näitä.

Toi kameramiehen huohotus tosiaan kuuluu asiaan, hahaha. Ja sitten se, että tota asunnon ovea pitää avata tosi monimutkaisesti - että ei oo voinut leffaa varten jättää sitä vaan puoliksi auki, että homma sujuisi nopeammin. Realismia!

Pete P. kirjoitti...

Mutta huhhuh mä pelästyin tossa lopussa! Hahaha

Taavi kirjoitti...

Onko nää ihan oikeasti tosissaan tehty, vai onko tässä läppä viety niin pitkälle että ei enää erota todesta? Aivan mahtavia pätkiä :D "Suutelit minua. Tulee lapsi, annetaanko nimeksi Rainer Ilaskivi" :D

Pete P. kirjoitti...

Niin, sitä mäkin mietin kovasti. Oikeesti, nää hämmentää tosi paljon. Ajoittain vois just luulla, että toi on vaan niin hyvin näyteltyä, että pystyy vetämään tollasen roolin, mutta kyllä totuus taitaa sittenkin olla se, että kyseessä on ehkä hieman... ehh... haasteellinen yksilö.

Antti E kirjoitti...

Käsittämättömän mahtavaa ja pelottavaa...

Pete P. kirjoitti...

Hyvä, että sä näit tän, Antti! Tätä postausta laittaessani ajattelin, että just sun ois tärkeää nähdä tää, heheh. :-)

Paavo kirjoitti...

Äärimmäisen häiritsevä kokemus. 

Anonyymi kirjoitti...

Luulin muuten hetken, että loppumusana alkaisi Going Underground.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...