29 syyskuuta 2010

Erityiset esineet #2: Morning Glory -purkki


Tämän postauksen otsikko voisi myös olla "Hölmöimmät eBay-ostokset, osa 28".

Olin usean vuoden ajan miettinyt aina Oasiksen (What's The Story) Morning Glory? -levyn kansivihkosta katsellessani, mikä kumman sokeripurkki sen viimeiselle sisäsivulle oli kuvattu. Pari vuotta sitten sain selville, että kyseessä on italialaisen Alessin suunnittelema lasikippo.

En itse käytä sokeria (tai muita valkoisia aineita), joten en saanut omaan purkkiini aivan täydellistä Oasis-tunnelmaa, mutta olen nyt parin vuoden ajan kerännyt tölkkiin pikkukolikoita aina sitä mukaa, kun niitä on kertynyt. Turkoosi kansimies on pian hukkumassa rahaan, joten kohtapuoliin on aika käydä pankissa tyhjentämässä saavi. Ehkä voisin ensi kierroksella säilyttää purkissa vaikka teetä, jolloin pönikälle tulisi  useammin käyttöä.

7 kommenttia:

June kirjoitti...

Mahtava! Just tällasissa hankinnoissa on sitä jotain, olivat miten turhia tahansa niin niiden takana on joku älytön ja sydäntä lämmittävä tarina :)

Pete P. kirjoitti...

Heh, siis mun turhin hankinta ikinä on Oasis-lumisadepallo. Siis sitä kun ravistaa, niin kimaltelevat hiutaleet leijailee nesteessä Liamin ja Noelin naamojen edessä. :-D

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan olet aiemminkin kuullut, mutta joku legenda kertoo että Noelilla oli toi purkki kotona ja kun se oli rapulassa laahustanut pitkin käytäväänsä niin se oli katsonut sitä purkkia ja huomannut että "slowly moving down the hall, faster then teh cannonball" ja tullut myös siihen tulokseen että jonain päivänä se ukko on jäänyt kiinni landslideen!
Voi olla legendaa mutta hyvä juttu kuitenkin!

Pete P. kirjoitti...

Niin joo, jotain tuollaista olen ehkä kuullutkin. Joku tarkoitushan tuolla täytyy olla, se ei muuten oikein sovi yhteen kansivihkon muiden kuvien kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Oasis-aiheista: McCarrollin kirja on tulossa ulos näinä päivinä (4.10. virallisesti). Amazon näkyy myyvän jo puoleen hintaan alennettuna (9 puntaa) ennen kuin kirjaa on edes julkaistu... toivottavsti tämä ei ole enne kirjan tasosta.

Kovin kummoista en osaa odottaa, mutta olisi nyt edes jotain uutta/mielenkiintoista/edes vähäsen analyyttista niistä alkuvuosista.

Ja ettei tarina keskittyisi Tonyyn kun kukaan ei oikeasti ole hänestä kiinnostunut. Chris Huttonin kirja (oletko lukenut?) Rainista on tuollaisen harhaluulon vallassa kirjoitettu, tarinaa omasta itsestä ja täynnä katkeruutta.

Anonyymi kirjoitti...

Otsikkona voisi pikemminkin olla "Parhaimmat ostokset ikinä osa #28"

t: lokaali

Pete P. kirjoitti...

Purkissa oli kolikoita n. €50 arvosta. Yllättävän paljon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...