17 kesäkuuta 2011

Lähtö

Puolen vuoden pätkä Lontoossa alkaa olla ohi: juna kohti Pariisia lähtee St. Pancrasin asemalta neljän tunnin kuluttua. Eilinen päivä kului siivotessa ja parikymmenkiloista matkalaukkua kuriiritoimistoon raahatessa. Toivottavasti tänään ehtii vielä hakemaan leivän suosikkikahvilasta ja ehkä lukaisemaan lehden puistossa.

Ei missään nimessä tunnu siltä, että olisin saanut tarpeekseni Lontoosta - mutta olen ehdottomasti saanut tarpeeksi. Ei ole sellainen olo, että jotain tärkeää olisi vielä jäänyt tekemättä, näkemättä tai kokematta. Lontoo tuntuu hyvältä ja valmiilta mielessä.

Myös se on tunnelmien kannalta hyvä asia, etten tule täältä aivan suoraan kotiin Helsinkiin, vaan pääsen vielä kiertelemään Ranskaa reilun viikon verran. Uskon, että tämä tulee lievittämään Lontoo-ikävää, joka aivan varmasti iskee jossain vaiheessa kotiin palattuani.

Kun äsken sanoin, että Lontoo tuntuu valmiilta ja ettei mitään jäänyt tekemättä, en ollut aivan totuudenmukainen: viime viikolla minulta jäi Brick Lanella teekupillinen kesken, kun piti yhtäkkiä juosta bussiin. Joten siinä on hyvä syy palata joskus Lontooseen: juoda tee loppuun.



2 kommenttia:

June kirjoitti...

Tulipa haikea olo tästä. Mutta varmasti Pariisikin lämmittää mieltä, ja teretulemast sitten Suomeenkin!

Anonyymi kirjoitti...

Sairaa hyvä läppä tos lopus, *taputapu*

-Jonny

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...