17 syyskuuta 2006

Pultsarien hiukset


Miksiköhän aika monella pultsarinaisella on jonkinlainen nuttura/poninhäntäkampaus? Miksi kiinnittää mitään huomiota hiuksiinsa jos elää kadulla viinaruokavaliolla? Onko se kuin jonkinlainen viimeinen osoitus, ettei ole aivan vielä tippunut yhteiskunnan ulkopuolelle, kun jaksaa edes vähän laittaa tukan jotenkin? Miksi vaivautua?

Aku Ankka -lehden (melko turha ja aina kovin typerissä tarinoissa seikkaileva) sivuhahmo Una on varmasti mallinnettu jonkun laitapuolenkulkijanaisen mukaan.

7 kommenttia:

Tankearkivet kirjoitti...

Hiukset on nutturalla koska juodessa ne ei saa häiritä. pöh. tiesin tän.

Pete P. kirjoitti...

Ai gere, oot varmasti oikeassa! Mutta mutta, miksi miespultsareilla on pitkät ja sekaisat hiukset? Onko niillä joku erilainen juomatekniikka?

Tankearkivet kirjoitti...

hmf hmf. niillä ei ole rahaa laittaa parturiin ja sekaiset koska ei ole rahaa harjaan. ite oon nähny monta pultsaria joil on ollu kampa. kyllä se ulkonäky niillekin on tärkee.

Pete P. kirjoitti...

Niin mut miks ne miehet ei laita sellaista ponnaria kuin ne naiset... Tai ehkä ne laittaakin. Tää ei nyt oo oikeestaan kovin järkevä juttu. ;-)

Toivottavasti sulla on kaikki OK. :-)

Tankearkivet kirjoitti...

mulla kaikki hyvin enemmän koulutöitä tänä vuonna.. mut kai selviin. oon lokakuussa menossa saksaa kattomaan ryan adamsia. maailman parasta tähteä.

sua ikävä. onko sulla kaikki hyvin.

Pete P. kirjoitti...

Joo, kiitos, ihan ookoosti kaikki täällä. Paljon on kanssa tekemistä, ranskasta tulee läksyäkin jne. Blääh.

Ryan Adamsia? Niin sitä pitää!
Mä haluaisin mennä katsomaan The Killersiä. Toivottavasti ne tulee jonnekin lähistölle.

Tankearkivet kirjoitti...

ne tulee ainakin saksaan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...