08 syyskuuta 2006

Waterloosta minne tahansa


On aika jännä juttu, mutta testauksen perusteella todeksi havaittu, että Dirty Pretty Thingsin albumi Waterloo To Anywhere kestää tasan yhden matkan verran.

Olen monesti levyn ilmestymisen jälkeen matkustanut eri kulkuneuvoilla eri paikkoihin, ja aina levy on kestänyt juuri matkan verran. Kun sen laittaa kotipihassa iPodiin soimaan, niin viimeinen biisi päättyy juuri sopivasti, kun saapuu perille sinne minne ikinä olikin menossa.

Dirty Pretty Things - Deadwood [lähde]
Dirty Pretty Things - Doctors & Dealers [lähde]

Muuta: Syksy tuntuu hienolta. Meri näyttää iltaisin bussin ikkunasta kiehtovan synkältä ja tuuli tuntuu mukavan viileältä. Helsinki on täynnä poliiseja ja vartijoita viikonlopun ASEM-kokousta varten. Jotenkin ilmassa on sellainen tunne, että kohta tapahtuu jotain.

Ja futisviikko oli mahtavin miesmuistiin! Itse sanoisin, että tämä on ollut loistavin futissyksy sitten 1998 HJK:n Champions League -otteluiden. Ensin Puola vieraissa 3-1 ja hieno (joskin nopeasti ahneeksi muuttuvalle fanille jopa hieman pettymykseltä ensin tuntunut) 1-1 kotitasapeli Portugalin kanssa! Ja Litmanen on parhaassa vireessään tällä vuosituhannella (no, ehkä vähän liioitellusti)!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Koska joudun palkkaa saadakseni olemaan lauantaiaamuna olemaan töissä, on erittäin piristävää lukea kommentteja hyvästä musiikista. En tiedä arvostaako PD sitä, että kuuntelen Libertinesiä lenkkeillessä...
-S

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...