20 syyskuuta 2006

Tiedotus helsinkiläisille (ja kai turkulaisillekin)


Stupido Shopissa on nyt mm. Arctic Monkeysin debyyttialbumi Whatever People Say I Am, That's What I'm Not alennuksessa hintaan €9,90. Jos et vielä omista sitä, niin nyt tilanne on sellainen, ettei ole mitään tekosyytä olla hankkimatta sitä! Whatever People Say... on vuoden paras albumi, ehkä jopa tämän vuosikymmenen paras albumi, tulevaisuuden klassikko.

Englannissa on odotetusti alkanut jo jonkinlainen backlash koko Arctic Monkeys -ilmiötä vastaan. Se on aivan ymmärrettävää, bändi nousu huipulle oli kuitenkin sen verran nopea ja häikäisevä, että ei mikään ihme, jos jotkut alkavat tässä vaiheessa hieman epäillä bändin suosion perusteita. Itse uskon, että syytä huoleen ei ole. Kaikki merkit viittaavat siihen, että Arctic Monkeys tulee tekemään vielä lisääkin loistavia levyjä.

Stupidossa oli alessa myös Thom Yorken ensimmäinen soololevy The Eraser. Sinkkubiisi Harrowdown Hill on aivan loistava, joten saapa nähdä miltä koko levy vaikuttaa... En uskalla sanoa mielipidettäni albumista ennen kuin olen kuunnellut sen useaan kertaan - kyseessä on ehkä sen verran hitaasti aukeava teos.

Kenen muun mielestä The Eraserin kansi (katso vaikka tästä) muistuttaa jotain vanhaa Muumi-grafiikkaa?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Arcitc Monkeysin uusi video Leave Before The Lights Come On on aivan mahtava. Aivan mahtava. Vai?
-S

Pete P. kirjoitti...

On, kyllä on. Monkeysilla on hyvät videot muutenkin. Aika sellaiset arkirealistiset. Mutta ei kyllä haittais, jos bändin jätkät itsekin näkyisi videoissa vähän enemmän.

Paras musavideo tällä hetkellä on muuten OK!GO:n uusi video Here It Goes Again tai jotain sinne päin...

Anonyymi kirjoitti...

Hihittelin sille yksi päivä. Lisää tuollaista!
-S

Tankearkivet kirjoitti...

onks se se mis ne on niissä kävelymatoissa? sehän on hauska..

Pete P. kirjoitti...

Joo just se! Ollu varmaan ihan geren vaikeeta suunnitella sellanen koreografia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...