16 syyskuuta 2006

Sad Song


Oasis julkisti tällä viikolla listan kappaleista, jotka ovat marraskuussa ilmestyvällä hittikokoelmalla Stop The Clocks. Bändillä on niin monta niin täydellistä kappaletta, että varmasti kukaan fani ei ole täysin samaa mieltä kokoelmalle valituista kappaleista - kaikki parhaat eivät yksinkertaisesti mahdu kahdelle CD:lle. Ei nyt mennä syvemmälle siihen, mitä mieltä minä olen kokoelman biisilistasta. Joka tapauksessa Stop The Clocks tulee varmasti olemaan hyvä ensitutustuminen monelle uudelle Oasis-fanille.

Yksi kappale, joka ei mahtunut mukaan levylle - eikä ehkä pitäisikään, vaikka loistava biisi onkin - on Sad Song, joka ilmestyi alunperin Definitely Mayben vinyyliversiolla sekä myöhemmin Don't Go Away -importsinglen b-puolella. Sad Songissa on todella kaunis melodia ja muutama nokkelasti rimmaava kohta. Lataa se tästä. Samasta lähdeblogista löytyy röykkiöittäin akustisia versioita Oasiksen kappaleista!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi olet niin oikeassa Sad Songin suhteen. Yksi parhaista Oasiksen akustisista.

Pete P. kirjoitti...

Definitely Maybe -DVD:llä on muuten siitä todella hieno esitys. Noel oli maailman huipulla silloin.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä. Sitä Jools Hollandin esiintymistä on täälläkin päässä katsottu useaan kertaan, kuten koko DVD:tä. Oletkos muuten eastereggsit löytänyt tuosta Definitely Maybe DVD:stä?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...