24 lokakuuta 2006

New York City


Koko syksy sai ihan uudenlaisen suunnan tänään, kun eräs ystäväni keksi, että lähdetään uudeksivuodeksi New Yorkiin. Muutama tunti myöhemmin, ja nyt matka on jo varattu!

Olen äärimmäisen innoissani New Yorkiin palaamisesta. Kävin siellä kolme vuotta sitten kesällä ja se nousi heti Paikat TOP5 -listan kärkeen. Tällä kertaa on jännittävää nähdä kaupunki talvella. Saavumme New Yorkiin vuoden viimeisenä päivänä, sekin tulee olemaan jännää.

Neonvalot, höyryävät viemärit, keltaiset taksit, hodarimyyjät, dinerit, kohteliaisuudet, valtavan kokoiset limsat, selkeä asemakaava, jne. jne. ym. ym. - täältä tullaan!

8 kommenttia:

Tankearkivet kirjoitti...

kade ninni tässä vaan.. mieki haluun.

Anonyymi kirjoitti...

Auh, mahtavaa! Veikkaan, että sulla riittää reissun jälkeen kiinnostavaa raportoitavaa kaupungin (musiikki/klubi)elämästäkin.

Nyki on itsellä ehdoton ykkönen at least once in a lifetime -matkakohdelistalla.

Pete P. kirjoitti...

Jep... Nyt kun vielä löydettäisiin majoitus. Toi Uudenvuodenaatto on aika suosittu aika näköjään...

Anonyymi kirjoitti...

OMG. Pääsenkö matkalaukkkuun? En paina paljoa.. Toisaalta Finnairin matkatavaroiden painokiintiö 20 kg taitaa olla liian vähän...

Pete P. kirjoitti...

Pitää siis tarkastaa, paljonko se kiintiö on KLM:llä... ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Siistiä...

Anonyymi kirjoitti...

En ole Amerikassa käynyt, mutta kuten Englanti, sekin ehkä herättää suomalaisessa "Home away from home"-fiiliksen, joka on ihan hirveän ihQ.

Pete P. kirjoitti...

Niinpä niin, Turo. Niin se tekee. Suomi on vara-Amerikka. (Mutta täällä ei ole tajuttu juuri niitä parhaita juttuja. ...Vielä.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...