06 kesäkuuta 2007

Kaivarin kesäkonsertti


Olin eilen ns. oppivuorossa aulavartijan hommissa. Paikalla oli kaksi muutakin vartijaa, ja koska iltavuoro oli todella hiljainen, ehdimme jutustella melko paljon. Jutut vain eivät olleet kovin hyviä. Minulle on töissä ehkä aina kaikista vaikeinta kestää työkavereita - asiakkaisiin yms. osaan kyllä suhtautua.

Eilisillan low point oli ehkä se, kun toinen vartijatovereistani alkoi etsiä netistä Kaivarin kesäkonsertin päivämäärää. Ensin hän ei meinannut löytää sitä, koska kirjoitti Googleen hakusanaksi "kaivoskonsertti" (!) ja seuraavalla yrityksellä löysi Kaivarin konsertin päivämäärän vuodelta 2004. Kun oikea konsertti ja vuosi viimein löytyivät, hän katsoi artistilistaa ja totesi: "Oi, pakkohan sinne on mennä dokaamaan!"

Tässä Kaivarin tämän viikon sunnuntain konsertin artistit, tarjoajana Radio Nova:
  • Sunrise Avenue
  • Ari Koivunen
  • Lauri Tähkä & Elonkerjuu
  • Apulanta
  • Jonna Tervomaa
  • Uniklubi
  • Hanna Pakarinen
  • PMMP
  • Irina
Arvaatte ehkä, mitä mieltä itse olin.
Muuta: Tänään TV1:llä alkaa uusintana klassinen brittikomedia Kyllä, herra ministeri. Sarja kertoo uraansa aloittelevasta ministeristä, joka joutuu huomaamaan että ylevän idealistinen käsitys yhteisten asioiden hoitamisesta ei aina pädekään monimutkaisen poliittisen pelin keskellä. Kyllä, herra ministeri on samalla sekä hauska että ajatuksia herättävä komediasarja - siinä mielessä melko vanhanaikainen, ei mitenkään helppo.
TV1 klo 18.31

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

toivottavasti oot eri mieltä työtovereiden suhteen kun olit töissä meidän kaupassa ;).??

miten vanha se sun työkaippari on? kuullostaa 14-vuotiaalta.. and that's too young for a guard. right??

t.ninsku

Anonyymi kirjoitti...

ja hirveitä artistejä!!

Pete P. kirjoitti...

Heh, joo "meidän kaupassa" oli kyllä parasta oikeesti se että vähintään 75% työkavereista oli todella laadukkaita ihmisiä ja 1 vieläpä erityisen speciaali. ;-)

Siis tää kuka kirjoitti "kaivoskonsertti" on varmaan 26-29 ja sillä on lapsi. Mutta se on ulkomaalainen, joten ymmärrän että se kirjoitti väärin. Mutta silti se sanoi että "Pakkohan sinne on mennä dokaamaan!", sitä ei voi selittää.

Ootan vaan että nää harjoitteluvuorot loppuis niin saisin olla yksin siellä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...