09 kesäkuuta 2007

Primal Scream


Kirjoitin jo aiemmin Primal Screamin kappaleesta Velocity Girl, jonka erikoisuus on sen taloudellinen kesto/laatu -suhde. Tänään iltapäivällä soittelin kotona kitaraa ja keksin että kappaleen soinnut ovat D, A ja G. Yleensä olen todella huono erottamaan sointuja biiseistä, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun onnistuin (ainakin luulen niin).

Lataa Velocity Girl MP3.

Toinen Primal Screamiin liittyvä asia on kappale nimeltä Damaged. Olen kuunnellut sitä viime aikoina jonkun verran ja se on hyvin onnistunut kappale, vaikka ehkä melko Rolling Stones-mainen onkin. Bobby Gillespiellä on parhaimmillaan mukavan pehmeä ääni ja se menee joissain kohdissa jopa falsettiin. Mutta kertooko kappale tytöstä vai huumeista?

Lataa Damaged MP3.

+ Muuta: Jännä, miten biisit vain kuulostavat eri aikoina erilaisilta. Äsken kuuntelin U2:n Window In The Skiesin, jota olen pitänyt jopa yhtenä viime vuoden parhaista kappaleista, mutta tällä kertaa se kuulosti vain jotenkin teennäiseltä ja tyhjältä. Todella usein käy tietysti päinvastoinkin ja aiemmin vaisuilta kuulostaneet alkavatkin vaikuttaa hienoilta.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...