13 kesäkuuta 2007

Lopputili

Otin tänään ensimmäistä kertaa elämässäni lopputilin työpaikasta. (Jotenkin aavistan, ettei tämä tule olemaan viimeinen kerta...)

Olin siinä mielessä pakkotilanteessa, että työnantaja oli mielestäni johtanut minua aika pahasti harhaan. Ensiksikin; tarjotut työtehtävät eivät vastanneet lainkaan hakemiani tehtäviä ja toiseksi; hakemiani tehtäviä ei oikeastaan ollut edes tarjolla. Lisäksi kommunikaatio firmassa kulki todella huonosti: minua pompoteltiin puhelimessa puolelta toiselle, eikä ikinä soitettu takaisin lupauksista huolimatta. Vähän vaikea tehdä töitä, kun niitä ei joko ole tai niiden olemassaolosta ei kerrota. Joten lopetin.

En silti koe tätä mitenkään kovin dramaattisena juttuna. Kävin jo toisessa toisessa vartiointifirmassa haastattelussa ja aloitan siellä työt näillä näkymin ensi viikolla. Ainoa asia mikä harmittaa on se, että tässä on nyt mennyt todella todella paljon aikaa aivan hukkaan. Kohta on jo juhannus enkä ole vieläkään tehnyt koko kesänä kuin vasta viisi päivää töitä! En siis niinkään kaipaa itse töitä, kuin sitä rahaa jonka työssä käymisestä saa.

No, onhan tässä vielä kesää jäljellä (ainakin radiossa sanottiin niin). Jos nyt ensi viikolla pääsisi hyvään alkuun, niin ehtisihän sitä rahaakin vielä kerätä.

+ Muuta: Tilasin eBaystä Father Ted -dvd:t. Sarja meni silloin joskus 1990-luvulla itseltäni valitettavasti vähän ohi, vaikka se muistaakseni Suomessa näytettiinkin. Nyt aion ottaa vahingon takaisin ja tutustua Irlannin kirkolliseen meinkinkiin. "Drink, feck, arse, girls!"

Päivän MP3: Guillemots - Annie, Let's Not Wait [lähde, sisältää muutakin Guillemotsia ja mielenkiintoisen näköisiä kirjasuosituksia]

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein! Pete2ndbest ei ole mikään fasistisen koneiston iskunyrkki tai the establishmentin alistama tahdoton pikkunilkki.

"En silti koe tätä mitenkään kovin dramaattisena juttuna. "

Haista vittu! Tää on sun elämän hienoin juttu, löysit uudestaan cooliutesi. :D

Pete P. kirjoitti...

Hahah, no, kiitos! (Ja kiva kuulla sustakin pitkästä aikaa! Miten kesä on alkanut?) :-)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea, Pete! Paskahommissa ei kannata aikaansa tuhlata.

Tiger800 -sä oot mun idoli!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia, kaverit.

Tässähän se on kesä mennyt kitaraa soitellessa. Jostain pitää aina kuoria rahaa kokoon että "the man" ei saa vietyä asuntoa alta.

Mutta onnellista elämää tässä vietetään! :D

Pete P. kirjoitti...

Kuulostaa ihan hyvältä... :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...