13 kesäkuuta 2007

VaKo: Razorlight


Valitut Kohdat -sarja jatkuu. Razorlightin viimevuotinen levy Razorlight sisältää 10 hienoa kappaletta, jotka sisältävät monia hienoja kohtia. Esimerkiksi päätöskappaleessa Los Angeles Waltz on hyvä kohta, jossa Johnny Borrell laulaa kuuntelevansa Kings Of Leonia Mulholland Drivella. Mutta Razorlightin valittu kohta on kuitenkin erinomaisesta kappaleesta Who Needs Love?

Ajassa 2:35 bändi lopettaa hetkeksi soittamisen ja kappale siirtyy outroon, jossa Borrell laulaa "I just can't give up without a fight". Tämä hyvä kohta kulminoituu ajassa 2:42 jolloin Borrell huikkaa laulunsa välistä "Come on, Andy!" ja rumpali Andy Burrows soittaa pienen fillin, joka vie biisin jälleen uudelle tasolle.

Näin pienillä asioilla voi luoda merkittäviä tuloksia. Lataa Who Needs Love? ja kuuntele itse!

P.S. Razorlightista vielä sen verran, että Johnny Borrell levytti viime viikolla "maailman ensimmäisen aurinkokäyttöisen kappaleen" tai jotain sen suuntaista. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että studio jossa Borrell biisin nauhoitti, toimi kokonaan aurinkoenergialla. Ajatus itsessäänkin on hieno, mutta parasta on se että kyseinen kappale (Funeral Blues) on aivan loistava! Lataa se ilmaiseksi täältä (vaatii rekisteröitymisen, mutta se kestää vain pari sekuntia).

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...