26 tammikuuta 2009

NYC 2009 -caset: Kuvakavalkadi

New York -tarinoiden päätteeksi pieni kuvakimara. Onneksi Kimmolla ja Rapulla oli kamerat mukana: muistikorteille tallentui monen monta hauskaa hetkeä, lukuisia jännittäviä paikkoja ja järkyttävä määrä ruokaa! Tässä on vain pieni ja epäedustava otos kaikesta, osoitteessa flick.com/lauttasaarilibertine saa nähtäväkseen näiden lisäksi yli 440 kuvaa matkaltamme.

IMG_1444
Lähtötunnelmissa Helsinki-Vantaalla 30.12.2008. Rapu lensi Tukholman kautta Newarkiin ja liittyi seuraamme vasta perillä. Kuvassa siis Majuri, minä, Ari ja Kimmo.

IMG_1503
Kimmo otti kuvan lähes jokaisesta matkan aikana syödystä ruoka-annoksesta. Se olikin ainakin omasta mielestäni hyvä veto, sillä itselleni tällä matkalla ruoka oli oikeastaan tärkein asia. Nautin etenkin perus-Jenkki-dinerien tarjonnasta. Katsokaa lihan määrää leivän välissä!

IMG_1564
Tässä syödään hodareita Knicksin ottelun alkajaisiksi (ja taustalla melko vakavailmeinen nuori mies pääsee mukaan kuvaan). Kimmo otti "jumbon" kun itse valitsin "foot long:in".

IMG_1536
Ja nyt ahmitaan Di Farasta vaivalla kannettua herkkupizzaa. Kuvasta saa myös käsityksen asuntomme viihtyisästä ambienssista. Mielestäni tällaiset valokuvat ovat paljon hauskempia kuin monumenteista, rakennuksista tai ns. nähtävyyksistä otetut peruskuvat. Tässä tiivistyy oikealla tavalla reissun henki.

IMG_1811
Kimmo ja Q-Tip, kaksi kovaa MC/DJ'tä. Tässä vaiheessa Q-Tip itse asiassa vielä vain puski Kimmon ohitse, mutta sain napattua kuvan juuri sellaisella hetkellä, että vaikuttaa kuin nuo kaksi olisivat tiiviin rap-keskustelun syövereissä. (Kimmo siis sai nimikirjoituksen Q-Tipin levyyn ehkä vasta pari tuntia myöhemmin.)

IMG_1878
Pidän rihkamasta. Tässä Obama-tarroja. Ne ovat nyt kotiovessani. Mielestäni tällaiset asiat ovat todella hyviä tuliaisia, koska näitä ei ainakaan saa Suomesta.

IMG_1604
Glasvegas ja minä! Olin erittäin vahvasti ns. täpinöissä tuona hetkenä.

IMG_1636
Seinfeldista ja Suzanne Vegan kappaleesta tuttu Tom's Restaurant oli remontissa. Yli 80 korttelin metromatka ei silti ollut turha: nautimme tuhdit setit viereisessä dinerissa.

IMG_1762
Tässä Majuri laittaa Arin armeijakassiin ja Rapu seuraa vierestä. Joko Ari on todella pieni tai kassi todella iso. Tai molempia.

IMG_1926
Näissä kahdessa kassissa Rapu kuljetti kotiin suurin piirtein 10 paria Niken sneakereita.

IMG_1723
Loppuun vielä vähän Coney Islandin hämmästyttävän ainutlaatuista valoa. Koko paikka oli kuin unesta. Jäätävä merituuli herätti kaikki mahdolliset aistit ja oudot näkymät hämmensivät silmiä. En ole koskaan aiemmin ollut missään vastaavassa paikassa. Coney Islandille on pakko päästä vielä uudestaankin.

Se onkin yksi monista erinomaisista syistä matkustaa New Yorkiin vielä neljännenkin kerran. Toivottavasti pääsisin sinne mahdollisimman pian takaisin!

3 kommenttia:

Amoena kirjoitti...

Toi Glasvegas kuva näyttää siltä kuin olisit photoshopannut itsesi siihen mukaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa, olen kyllä aivan samaa mieltä Amoenan kanssa! :-D Sitte kauhea selittely "Olin niin täpinöissäni että näyttää ku kattelisin ihan muualle.." ;-) t.torneå

Pete P. kirjoitti...

Ei kun mä teen valokuvissa aina just silleen, että katson toiseen suuntaan kuin "pitäisi", se on vähän niinku mun juttu. ;-) + James Allan katsoo tossa myös ihan päin seiniä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...