12 tammikuuta 2009

Epätodellista

Aaaaarrrhhhh. Eipä ole paljon muuta sanottavaa. Koko matka oli todella epätodellinen - mikä on tietysti pelkästään hyvä asia! Aika kului häikäisevän nopeasti... Toisaalta tuntuu siltä, kuin olisi lähtenyt Helsingistä vasta eilen, mutta toisaalta tuntuu kuin matkan alkamisesta olisi jo useita viikkoja.

New York -keissi sisälsi taas joukon upeita ja hämmästyttäviä tapahtumia; kirjoitan lisää tulevina päivinä, kunhan ensin saan aivot toimimaan edes joten kuten. Tulolennon jälkeisen ensimmäisen pimeän taksimatkan ja äskeisen kotioven avaamisen välillä join tuhat pirtelöä, nukuin lattialla, tapasin rocktähtiä ja räppäreitä, koin hämmentävimmän kiinalaisen ravintolahetken ikinä, eksyin ortodoksijuutalaislähiöön, ostin $130:lla flunssalääkkeitä, söin kultapäällysteistä juustokakkua pilvenpiirtäjässä, palellutin vasemman käteni rankan näköiseen kuntoon, sain vinkkejä meediolta ja kuulin sanan "köriläs" varmasti kymmenen tuhatta kertaa. Reissu oli siis täydellisen loistava!

Ylläoleva kuva on Coney Islandilta. Se on yksi oudoimmista paikoista, joissa olen koskaan käynyt. Allaoleva musiikkivideo antaa siitä ainakin jotain tunnelmaa:


Franz Ferdinand - Eleanor Put Your Boots On

5 kommenttia:

Duussi kirjoitti...

Mahtavaa! Matkaraportteja odotellessa! :) (Ja sitä omaa ekaa Nykin-reissua, joka toivottavasti jonain päivänä koittaa.. kukapa ei haluaisi syödä kultapäällysteistä juustokakkua pilvenpiirtäjässä.)

dpst kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
dpst kirjoitti...

Ihan mielenkiintoinen teksti. Odotan todellakin raporttiasi. Ostitko mitään levyjä?

Pete P. kirjoitti...

Yhden The Thrillsin single vain, ja Glasvegasin vinyylin signeerausta varten. Levyjä voi ostaa eBaystä. Tosin jos haluaa kierrellä ja hypistellä, NYC:ssä on toki lukuisia aivan erinomaisia levykauppoja. Matkaseurueeni poisti mukaansa kilokaupalla vinyyliä.

Anonyymi kirjoitti...

kuulostaa aivan mahtavalta. tää odottaa matkaraporttia nyt entistä innokkaampana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...